17:18
Афера з житлом сім'ї Михайла Пуговкіна отримала шокуюче продовження


У справі про шахрайство з квартирою в сім'ї актора Михайла Пуговкіна відкрилися нові обставини. Вдова артиста впевнена, що "чорні ріелтори" інсценізували смерть її брата, видавши за нього труп невідомого, розповідає "Московський комсомолець".

Як повідомлялося раніше, в 2010 році брат третьої і останньої дружини народного артиста СРСР Ірини Пуговкін-Лаврової 79-річний професор Сергій Медведєв став жертвою квартирних шахраїв, які обманом відібрали у старого житлоплощу в столичному районі Східне Дегуніно і відвезли його в невідомому напрямку, позбавивши всяких зв'язків з родичами. Через півроку сестра дізналася від міліції про смерть пенсіонера в орендованій квартирі, де він нібито проживав зі своєю 69-річною дружиною Лідією Андрєєвою, шлюб з якою був укладений після виселення Медведєва з його законного житла.

-Пізніше з'ясувалося, що страждаюча психічним розладом дружина похилого професора також була позбавлена ​​двох належних їй квартир, після чого зникла з міста. Примітно, що незадовго до зникнення обоє старих вони підписали договір доручення з ріелторською конторою, яка, згідно з документами, мала за винагороду відправити пенсіонерів на ПМЖ в якийсь пансіонат. Нескладно здогадатися, що винагородою стала житлоплоща літніх людей, а пансіонатом - "одиничка" на околиці Москви.

Три останні роки Пуговкіна безуспішно намагалася довести поліції, що її брата викрали, а, можливо, й убили "чорні ріелтори". Слідство, яке кілька разів припинялося за відсутністю складу злочину, відновили лише два з половиною місяці тому.

Версію з аферою підтвердив неіснуючий орган, зазначений у звіті

Як розповів МК повірений сім'ї Пуговкіних Єжи Ращевский, приводом для порушення кримінальної справи за фактом шахрайства з квартирою Сергія Медведєва стала нестиковка в посмертному протоколі огляду тіла старого - в документі описана частина тіла, якої у покійного бути не могло. За словами Ращевского, це прямо вказує на інсценування смерті шляхом підміни тіла.

"У 19 років братові Ірини Пуговкіної після обмороження були ампутовані статеві органи, інвалідність Сергія Сергійовича багато років трималася родиною в таємниці. Шахраї знати про це, звичайно, не могли, тому видали за тіло Медведєва труп невідомого, у якого вони були на місці, - це підтверджує протокол, складений лікарями швидкої допомоги, які прибули на місце виявлення покійного. У ньому говориться, що "геніталії сформовані нормально", - пояснив юрист.

Горезвісний протокол відкрив і інші обставини дивної загибелі людини, якого намагалися видати за професора. Так, в папері написано, що на тілі було виявлено безліч синців і саден. А в якості особи, яка викликала невідкладну допомогу, вказаний племінник покійного.

"Ніяких племінників крім моїх синів у Сергія Сергійовича не було. Одного брат сам допомагав мені ховати, інший живе в Алушті і в Москву не навідується", - дивується Пуговкіна-Лаврова. Вдова відомого актора не втрачає надії, що її брат все ще живий.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1780 | Додав: adminA | Теги: Афера з житлом сім'ї Михайла Пуговк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]