12:29
Аргументи на користь світлодіодного освітлення

Для того щоб переконати вас у доцільності заміни морально застарілого традиційного освітлення на світлодіодне, досить привести всього три аргументи, які цілком і повністю зможуть розвіяти всі ваші сумніви і додати рішучості.

Підвищена безпека

Саме критерій безпеки лежить в основі вибору будь-якого пристрою. Світлодіоди безпечніші, в порівнянні з іншими технологіями освітлення. Також світлодіодне освітлення не генерує ультрафіолетове випромінювання і таким чином не представляє загрози передчасного старіння шкіри або мігрені.

Світлодіодне освітлення може бути використано навіть в безпосередній близькості від очей спостерігача без будь-яких незручностей для зору і повністю позбавляє від проблем зі здоров'ям викликаних впливом ультрафіолетових променів.

Світлодіодні ліхтарі, повністю вільні від ртуті, на відміну від деяких інших джерел освітлення. Оскільки LED-лампи, та й вся технологія в цілому, є вільною від цього елемента, значний ризик для здоров'я викликаний застосуванням ртуті усувається.

Покращена економія

Це один з тих аргументів, якого буває достатньо для ухвалення остаточного рішення про покупку світлодіодів. І так, ще однією важливою перевагою світлодіодного освітлення є, звичайно ж, його значна фінансова перевага в плані експлуатації перед іншими технологіями.

Зі стандартним терміном служби до 30 000 годин, світлодіодні лампи і ліхтарі істотно перевершують будь-які енергозберігаючі лампи. З вигодою для вашого гаманця, вашого здоров'я і навколишнього середовища.

Піднімає настрій

На відміну від люмінесцентних ламп, світлодіоди не виробляють ніякого фонового шуму або мерехтіння, що робить їх найбільш комфортним і безпечним світловим рішенням - це своєрідне освітлення для настрою.

Дослідження показали, що фоновий шум, випромінюваний флуоресцентними джерелами світла, викликає шумове забруднення, яке призводить до подразнення, втоми, дефіциту уваги, погіршує самопочуття, а також негативно впливає на настрій. Хоча звук іноді буває практично непомітним, подібний ефект може згубно позначитися на здоров'ї. Світлодіодна технологія позбавлена подібної вади, вона абсолютно безшумна.

Також, наостанок, варто сказати пару слів про надійність світлодіодів. Неперевершена міцність і довговічність такого джерела освітлення дозволяє їм працювати в рази довше будь-яких інших освітлювальних технологій.

Отже, світлодіоди мають найвищу рентабельність інвестицій за всю історію технології освітлення.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1360 | Додав: abel | Теги: користь світлодіодного освітлення, освітлення, світлодіди, Світлодіодне освітлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]