18:06
Бамбукова білизна - новинка в нашому побуті

Кожен з нас прекрасно знає, що для того, щоб домагатися у всьому і завжди успіхів, нам потрібна сила і енергія. Уві сні ми відпочиваємо морально і фізично. Тому для того, щоб цілий день бути у формі і "на висоті", нам потрібно для початку гарненько виспатися. Погодьтеся, Ви, м'яко кажучи, не готові "згорнути гори", якщо працювали всю ніч безперервно, абсолютно не виспалися і буквально "клюєте носом" на ходу.

Звичайно, на наш здоровий і міцний сон впливає постільна білизна - її фактура, колір, якість. Ви можете зайти на сайти інтернет-магазинів та переглянути онлайн-каталоги, де представлені найрізноманітніші вироби. Постільна білизна - це те, з чим наша шкіра контактує щодня. Важливо, щоб тканина була виключно якісною.

Останнім часом у нас з'явилася прекрасна можливість вибирати підходящу білизна з самого широкого асортименту. Дійсно, яких тільки комплектів зараз немає: шовк, сатин, бязь, бавовна, поплін ... Кожен знайде те, що підходить йому найбільше. Головне - вміти оцінювати якість виробу при покупці.

Крім всіх перерахованих вище матеріалів, на нашому сучасному ринку з'явилася бамбукова постільна білизна. Що ж це? Нововведення? Однак, поки воно не отримало широкого розповсюдження серед господинь. Справа вся в тому, що мало хто знає, якими властивостями володіє тканина з бамбукових волокон. Крім того, у багатьох виникає питання щодо догляду за цією тканиною. Чи варто взагалі віддавати перевагу цьому матеріалу? Пропонуємо познайомитися з цим "звіром" ближче.

Насправді, бамбукове волокно прийнято відносити до категорії "елітних", поряд з шовковою і сатиновою постільною білизною. Так, коштує воно не завжди дешево. Але її властивості виправдовують дану ціну.

Головна сировина для створення цього постільної білизни - це тропічний бамбук. Варто зазначити, що паростки даної рослини здатні пробити абсолютно будь-яку перешкоду на своєму шляху (уявляєте собі ступінь їх міцності ?!). Дивним також є те, що на розрив він міцніший самої сталі!

Процес обробки волокон для створення тканини ґрунтується на найпростіших процесах - це кип'ятіння і обробка парою. Ніякі хімічні засоби в даному виробництві не беруть участь. Це говорить про те, що така білизна є повністю натуральною і екологічною.

При використанні комплектів постільної білизни з бамбука створюється відчуття, що це натуральний шовк. Спати під такою ковдрою дуже комфортно, тому що даний матеріал просто прекрасно вбирає вологу і здатний пропускати повітря, що важливо, адже наша шкіра повинна дихати.

Щоб переконатися в цьому, Ви можете подивитися на бамбукове волокно через мікроскоп. При цьому Ви побачите, наскільки пористою є його структура. Саме цим можна пояснити дивовижну його гігроскопічність. Крім того, така білизна є антибактеріальним, а також, що не менш важливо, абсолютно гіпоалергенним.

Бамбукова постільна білизна є неймовірно міцною і зносостійкою. Воно здатне витримати безліч прань, і Ви переконаєтеся в цьому при експлуатації. Купивши комплект постільної білизни, Ви переконаєтеся, що це воістину найкращий вибір!

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1359 | Додав: abel | Теги: білизна з бамбука, постільна білизна з бамбука, постільна білизна, тканина з бамбукових волокон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]