13:15
Батько "фаворитки Сердюкова" розповів про її елітну квартиру: "Коли побачив будинок, жахнувся"


Розкішна квартира колишньої глави Департаменту майнових відносин Міноборони Євгенії Васильєвої була не кращим варіантом вкладення грошей у нерухомість, впевнений батько фігурантки справи "Оборонсервіса" - бізнесмен і мультимільйонер Микола Васильєв. Будинок в межах так званої "золотої милі", за його словами, не дотягує до свого статусу. Та й помешкання екс-чиновниці, за словами її батька, нітрохи не елітне.

"Коли я побачив цей будинок в Молочному провулку, то жахнувся якості його споруди. Але дружині подобалося, і я змирився", - розповів "Московському комсомольцю" підприємець Васильєв. Відзначимо, що в тому ж будинку має квартиру колишній начальник Васильєвої, екс-глава Міноборони Анатолій Сердюков.

За словами бізнесмена, покупка квартири була вимушеною мірою - до цього дочка перебралася до столиці з Петербурга, тулилася в знімному житлі, але одного разу її пограбували. "Я сказав:" Досить! Купуємо! "Вони з мамою почали підшукувати житло. Це був 2008 - 2009 рік. Вибирали з трьох квартир, але Женя вибрала ось цю, на мій погляд, не найвдалішу, - розповів Васильєв. - До речі, фахівці-ріелтори говорять, що це один з найгірших будинків Москви в своєму сегменті. І мені зовсім незрозуміло, чому це житло, де у Жені текло зі стелі, називають "елітним"!

Про квартиру його дочки з моменту обшуку по справі "Оборонсервіса" в ЗМІ ходили легенди. Повідомлялося, що це хороми з 13 кімнат, багато обставлені і прикрашені полотнами російських класиків. Щодо  картин, до речі, Васильєв зазначив, що нічого подібного і тим більше викраденого у Міноборони у дочки не було. Правда, слова його дещо суперечать повідомленнями самого відомства, джерел у слідстві та експертів. Так, Васильєв вказує, що ні Айвазовського, ні Рєпіна з Культурного центру НД не було - всі картини там у повній цілості. Ряд інформованих джерел раніше повідомляв, що картини Васильєвої дійсно до Центру відношення не мають, зате можуть бути з петербурзького Будинку офіцерів.

"Квартира-мурашник"

Що ж до самої квартири Васильєвої, то чутки щодо її розмірів батько екс-чиновниці також намагається розвіяти: "Це дурниця! Там всього чотири кімнати. Житлова площа - 118 квадратних метрів. А тепер спробуйте розділити це на 13! І що у вас вийде? мурашник! "

Про те ж Васильєв говорив і в попередньому інтерв'ю: звичайна московська "четирьошка". Її господиня, нагадаємо, просила суд утримувати її під арештом у приміщенні більшої площі. Тоді повідомлялося, що знаходитися арештантка може лише в залі, кухні, спальні і санвузлі, а решта приміщень опечатані. Не уточнювалося, правда, скільки кімнат було опечатано - дві чи все-таки 11.

"Вона пішак у чужій грі, просто-напросто зручна мішень"

В інтерв'ю столичній газеті петербурзький бізнесмен обговорив не тільки житлові умови дочки, але і пред'явлені їй звинувачення. Він переконаний, що панянка не винна, не то що не зробила нічого поганого, а хотіла як краще.

"Гинуть проектні інститути, НДІ - все це треба відновлювати. І цим повинні займатися комерційні структури. А завдання армії - займатися бойовою підготовкою ... І те, що робила Женя, - було правильно. Вона душею вболівала за справу, і я абсолютно впевнений - вона копійки собі не взяла, - заявив Васильєв, який раніше говорив, що його дочці і іншим "дівчаткам" треба "поставити пам'ятник" і "зняти капелюха". - Я не розбираюся в інтригах, але впевнений, що вона пішак у чужій грі , просто-напросто зручна мішень ".

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1707 | Додав: adminA | Теги: квартира, Міноборони, Євгенії Васильєвої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]