14:27
Бельгійський чи італійський дизайн - обирайте самі

Що може бути краще, ніж дати своїм клієнтам можливість вибрати між продуктами від провідних європейських виробників?

Модульна система панелей для внутрішньої обробки від італійського виробника Muroform, є результатом двадцятирічного досвіду у виробництві полімерних виробів. Панелі виготовлені з полістиролу високої щільності в стандартних розмірах - 1,50 х 0,50 м (0,75 м²), а товщина коливається від 2 до 3,8 см. Панелі Muroform, виконані в різних кольорах, відмінно імітують різні поверхні: шорсткий бетон, гофровану сталь, елементи кованого заліза, цегли і кам'яної кладки. Вони установлюються швидко і легко, навіть непрофесіоналами. Клеяться до стіни контактним клеєм.

Панелі можуть бути використані для приховування нерівностей і багатьох інших недоліків в процесі будівництва. Крім чисто декоративної та естетичної функції, зроблені з полістиролу високої щільності панелі забезпечують хороший рівень звуко- та теплоізоляції. Панелі Muroform застосовні в інтер'єрах житлових і громадських будівель - магазинів, виставкових залів і ресторанів.

Підкладки Nomastone прекрасно доповнюють портфель продуктів компанії NMC - Бельгія, яка впродовж багатьох років зуміла утвердитися в якості лідера оздоблювальних робіт. Цей продукт має подвійне призначення - Nomastone панелі з захистом від негоди і УФ-променів, що робить їх придатними у зовнішньому середовищі. Інноваційні матеріали, з яких вони зроблені - поліефірні смоли, армовані скловолокном, є гарною відправною точкою для легкого монтажу стінових панелей Nomastone. Панелі Nomastone кріпляться до стіни за допомогою анкерів.

Перевагами, які роблять такі обробки кращими для більшості клієнтів є: швидке оновлення поверхні без попередньої підготовки основи; забезпечення додаткової тепло- та звукоізоляції; дуже хороша механічна стійкість; швидкий і простий монтаж з мінімальними витратами; привабливий зовнішній вигляд; модульність і охоплення великих територій.

Модульні системи панелей - Muroform і Nomastone, застосовувані в якості акценту в інтер'єрі або для зовнішнього використання, створюють відчуття комфорту і естетичного задоволення.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1571 | Додав: admin | Теги: бельгійський, італійський дизайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]