12:16
Британський співак Род Стюарт отримав 1,2 млн доларів за свою нерухомість

За елітну нерухомість, побудовану в Середземноморському стилі, легендарний британський співак і автор безлічі хітів виручив 1 200 000 доларів. Незважаючи на те, що сам Род Стюарт ніколи не жив у цьому кондомініумі, а лише був його власником, нерухомість не стала менш привабливою для потенційних покупців.

Співак придбав це чарівне житло в престижному Беверлі Хіллз більше десяти років тому за $ 949 000, пише Los Angeles Times. Це було інвестиційне вкладення.

Кондомініум знаходиться на верхньому поверсі будинку і включає в себе дві спальні і три ванні кімнати. Також тут є власна пральня площею трохи менше 170 квадратних метрів. У головній спальні є камін і простора гардеробна.

Крім того, у вітальні відкритого планування є власний камін і два балкони, а також красиве мансардне вікно. Кухня обставлена гарнітуром з гранітними стільницями, є невелика барна стійка для сніданку, а техніка виконана з нержавіючої сталі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1397 | Додав: abel | Теги: Нерухомість, нерухомість зірок, елітна нерухомість | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]