19:07
Будинки з привидами користуються популярністю


 Кожен третій покупець житла (32%) із задоволенням придбав би будинок з привидами, а 33% потенційних власників зізналися, що, можливо, розглянули б цей варіант.

При цьому 83% респондентів придбали б такий будинок тільки зі знижкою, повідомляє сайт Prian.Ru.

Тим часом, Forbes опублікував список найдорожчих будинків з потойбічними мешканцями.

Будинок Лалаурі ($ 2,3 млн.) був куплений в 1831 році сімейною парою, про яку ходили розповіді, що вони тримали десятки слуг, з якими погано поводилися. У 1834 році трапилася велика пожежа, в результаті якої загинули багато слуг.

 
У наші дні гості будинку скаржаться на те, що вони чують крики і тупіт привидів, які гуляють по балкону будинку. Будинок був відреставрований і зараз вважається висококласним об'єктом нерухомості. Цим будинком володів в свій час актор Ніколас Кейдж. У 2009 році він продав це особняк майже за $ 2,3 млн.


Будинок хірурга ($ 1.2 млн.) названий так по імені першого власника, який був головним хірургом. Особняк був побудований в 1916 році і знаходиться в штаті Арізона. Після того, як будинок був перетворений в готель, постояльці повідомляли про те, що вони бачили тут жінку-привид, танцюючу пару і людину з лікарською сумкою.

Будинок Амітівілля ($ 1.15 млн.) встиг засвітитися в численних книгах і фільмах. У 1974 році житель цього особняка убив шість членів своєї сім'ї, поки вони спали.

Одна сім'я в'їхала в будинок через рік, однак прожила там всього 28 днів, оскільки вони відчували дивні запахи, бачили дивну речовину, що виділяється зі стін, що рухаються меблі і ляскають двері.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2831 | Додав: adminA | Теги: Будинки з привидами | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]