12:21
Будинок Лори Палмер з серіалу "Твін Пікс" продається за 550 тисяч доларів

Якщо ви підшукуєте нове скромне місце проживання, де можна затишно посидіти за вишневим пирогом і чудовою кавою, а також зустрітися зі злим демоном, який вселиться у ваше тіло, то вигаданий будинок сім'ї Палмер з культового серіалу Девіда Лінча "Твін Пікс" - просто ідеальний варіант. І цей будинок зараз якраз виставлений на продаж, повідомляє Rolling Stone.

Будинок, всередині і зовні якого знімалися сцени пілотної серії телесеріалу, а також сцени з пріквела "Твін Пікс: Крізь вогонь", розташований за адресою вулиця 33, будинок 708, місто Еверетт, штат Вашингтон. При цьому, на відміну від будинку в місті Монро, де знімалися інші серії, евереттський особняк виглядає рівно так само, як 25 років тому, в ньому навіть збереглося плетене крісло-качалка, в якому сиділа Лора Палмер.

Всіма кімнатами двоповерхового будинку можна прогулятися на сайті ріелтора. Придбати ж його можна за 549 950 доларів.

Ну, а якщо це занадто дорого, то можна обмежитися покупкою подарункового Blu-ray бокс-сету Twin Peaks: The Entire Mystery, в якому будуть представлені обидва сезону серіалу, приквел, а також альтернативні сцени, які не ввійшли у фільм. Збірник повинен вийти 29 липня, відзначає RS.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1498 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]