17:24
Будівництво заміських дерев'яних будинків

Будучи натуральним матеріалом з безліччю корисних властивостей, дерево - це відмінний матеріал для будівництва по-справжньому теплого і якісного будинку. Більшість компаній при будівництві зрубів використовують деревину хвойних порід - вони найбільш корисні для організму людини і володіють відмінними характеристиками.

Що ж стосується вартості, то дерев'яні коробки для заміських будинків за ціною поступаються бетонним і цегляним конструкціям, але не поступається за якістю останнім. Найшикарніші заміські будинки з оциліндрованих колод - це відмінний варіант вкладення грошей у нерухомість, особливо, якщо Ви цінуєте якість і корисні властивості. Крім того, особливі властивості дерева забезпечують постійну температуру всередині будинку, а це дозволяє економити гроші на опаленні взимку.

Фахівці в будівельній сфері вважають, що саме дерев'яні будинки з оциліндрованих колод є оптимальним варіантом при будівництві заміських будинків. А завдяки сучасним технологіям збірки, укладання колод не забере у професіоналів більше двох тижнів, навіть взимку. І клієнт може не боятися про те, що дерево розсохнеться або зруйнується, адже матеріал оброблений спеціальними матеріалами, які захищають його від зовнішнього впливу спеки, холоду і вологи.

Але при всіх плюсах не варто забувати, що до експлуатації побудованого будинку можна буде приступити лише після його остаточної усадки на фундамент - це може зайняти до декількох місяців. Однак у цей період часу Ви можете подумати про зовнішню і внутрішню обробку будівлі.

Готові (проекти будинків з профільованого бруса) можна замовити у компанії-будівельника або зробити самостійно, найнявши дизайнера і проектувальника майбутнього будинку. Як правило, якщо Ви замовляєте будинок з особливим дизайном компанія надає Вам знижки та низку інших бонусів. Погодьтеся, відмінний плюс до власного будинку.

Що ж стосується розмірів, то тут також рішення за Вами - хочете Ви великий або невеликий заміський будинок, майстри створять справжній витвір за короткий відрізок часу.

Однак найголовнішою перевагою замовлення саме дерев'яного дерев'яного будинку є його практичність і якість, яка часто вище, ніж у дорогих альтернатив з каменю, бетону або цегли. Якщо Ви вирішили виконати головні речі, але не знаєте, як побудувати будинок, то спробуйте вибрати свій заміський будинок з оциліндрованих колод.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1381 | Додав: admin | Теги: будівництво заміських дерев'яних бу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]