12:50
Будівництво заміського будинку

Сучасний світ не дозволяє людям повністю розслабитися і віддатися безтурботному відпочинку протягом трудових буднів. Ну, а після прибуття додому кожен хоче відпочити в тому стилі, який йому до душі. Однак причин, що не дозволяють розслабитися навіть у своїй квартирі, ціла маса: то сусіди ремонт затіють, то звукоізоляція недостатня для телевізора за стіною.

У таких випадках особисті апартаменти стають все бажанішим. Придбати власний будинок у приватному секторі - це чудова ідея, але чи все в ньому буде відповідати вашим вимогам і стандартам? Зазвичай кожна людина будує будинок, спираючись на свої власні погляди на затишок, і, як не сумно, у кожної живої істоти ці погляди різні.

У кінцевому рахунку, на думку спадає найоптимальніший варіант - будівництво власного будинку з нуля, своїми руками, використовуючи цеглу, деревину, металопрокат та інші будматеріали. При цьому вже не варто сумніватися, що в підсумку будівництва ви отримаєте саме той будинок, який буде відповідати вашому внутрішньому я - будинок вашої мрії. І тут виникає головна проблема - як від думок перейти до справи?

Більшість людей відразу ж біжать в компанію з будівництва приватних будинків і ні на секунду не замислюються про те, якими знаннями повинен володіти замовник, сподіваючись на підрядників. На жаль, більшість підрядників не виправдовують надій і працюють абияк, користуючись безграмотністю тих, хто їм платить.

Природно, для сучасної людини було б нерозважливо намагатися виконати всі роботи самостійно, особливо якщо планується використовувати цеглу керамічну та інші специфічні будматеріали. Благо, існує маса компаній, які готові з радістю запропонувати свої скромні послуги в обмін на вічно цінні одиниці паперу, але придбати базові знання, які дозволять проконтролювати роботи, все ж варто.

Також будівництво будинку може знадобитися і тим, у кого є своя житлоплоща в місті - наприклад, у випадку, якщо квартира маленька, а сім'я велика, або коли діти доростають до дорослого віку і хочеться відселити їх на власні квадратні метри.

Окремий привід для заміського будівництва - вкладення і зберігання грошей. Незважаючи на всі гарантії та страховки, більшість українців, особливо старшого покоління, не довіряють банкам і не бажають зв'язуватися ні з якими цінними паперами. А вклавши гроші в покупку землі і будівництво будинку, можна таким чином отримати фізичне втілення у твердій, зафіксованій формі фінансових коштів. Будинок можна буде в будь-який момент продати (і тим самим повернути собі грошовий еквівалент своїх вкладень) або здати в оренду (завдяки чому отримувати постійний, невеликий і стабільний дохід - дивіденди).

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1384 | Додав: abel | Теги: будівництво, Будівництво заміського будинку, заміський будинок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]