13:30
Центробанк РФ любить євро більше інших валют, а українці кредит без довідки про доходи отримують з допомогою сайту ua.creditcentr.com.ua
Росія залишається світовим лідером за запасами євро, які в структурі її міжнародних валютних резервів складають більше 40%. У резервах інших країн євровалюти зазвичай значно менше, в середньому у світі - близько 23% суверенних валютних запасів. У той же час, слід зазначити, що багато українців, які прагнуть отримати кредит без довідки про доходи віддають перевагу українській гривні, так як валютне кредитування в країні заборонено. А ось, щоб швидко дізнатися, де можна вигідно отримати кредит без довідки про доходи, задля цього вони відвідують ua.creditcentr.com.ua.

У розвинених країнах цей показник, згідно свіжим даними МВФ, обмежений 23%, що логічно на тлі економічних негараздів, пережитих сьогодні єврозоною. Втім, до доларів США в світі ставлення також неоднозначне. Сукупні запаси американської валюти в центральних банках держав, які розвиваються і з перехідною економікою, наприклад, не перевищують чверті від загального обсягу валютних резервів, тоді як розвинені країни віддають перевагу саме долару.

Близько третини золотовалютних резервів номіновано в доларах США, випливає з щоквартального звіту Міжнародного валютного фонду. Згідно з документом, міжнародні валютні резерви розвинених держав становлять майже 3,7 трлн доларів, з яких приблизно 2 трлн власне американські долари.
У країнах, що розвиваються і перехідною економікою картина дещо інша: їхні загальні запаси оцінюються на рівні 7,4 трлн, з яких 1,7 трлн деноміновані в доларах.

Структура міжнародних (золотовалютних) резервів Банку Росії традиційно відрізняється від інших країн аномально великою часткою євро. У річному звіті ЦБ РФ, представленому в середині травня до Держдуми, зазначалося, що станом на 1 січня 2013 року в доларах США було номіновано 45,8% резервних валютних активів, у євро - 40,4%, у фунтах стерлінгів - 9,2%, в японських ієнах - 1,1%, в канадських доларах - 2,5%, в австралійських доларах — 1,1%.

При цьому частка євро у валютних резервах російського ЦБ знизилася за минулий рік майже на 2%, а частка долара зросла на 0,3%. Скорочення обсягів європейської валюти у запасах ЦБ виглядає як вимушена, хоча і запізніла міра.
Знецінення євро до долара та інших світових валют, що стало наслідком фінансової кризи в єврозоні, дорого обійшлося Росії. За оцінкою фінансових аналітиків, в 2011-2012 роках країна втратила на здешевленні євро більш 30 млрд доларів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1858 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]