17:46
Цікаві факти про наливну підлогу та вагонку

Колись людям було цілком затишно і комфортно жити в печерах. Звичайно, з тих пір пройшло дуже багато часу. І сама людина, і світ навколо людини невпинно змінювався. Можливо, багато в чому саме людина послужив першопричиною і першоджерелом його таких змін. Однак, це настільки глибоке філософське питання, що для його обговорення можна написати цілу книгу. Причому, це буде ні перший, ні останній з вже існуючих творів, які зачіпають подібні теми. Все вічне й філософське людям завжди подобалося обговорювати.

Загалом, століття змінилися. Такі поняття як інтер'єр і дизайн, звичайно, не були добре відомими нашим пращурам. Тепер все з одного боку набагато складніше - живемо ми не просто в печері, і життя наше складніше. Однак, вона і простіше одночасно. У нас купа різноманітних благ, якими наші предки похвалитися не могли. Стільки зараз новинок, пов'язаних безпосередньо з технічним прогресом. Наприклад, наливна підлога.

Все більше людей замислюються про те, щоб купити наливну підлога. Як? Ви ще не знаєте що таке наливна підлога? Наливна підлога зроблена з полімерів. Ну, і як стає зрозуміло з назви, її наливають. Куди, як, навіщо?

Друга назва цього винаходу "рідкий лінолеум". Наливні підлоги досить давно застосовують в промислових приміщеннях. Однак такі підлоги можна використовувати практично де завгодно. Відносно недавно дизайнери почали застосовувати наливні підлоги в дизайні інтер'єру.

Поряд з такими новинками, все одно популярні і використовуються і натуральні, природні матеріали. Наприклад, вагонка. Вагонка з сосни, вагонка з осики, вагонка з модрини, вагонка з липи - ціни причому на них цілком прийнятні, а тому кожна людина може собі її дозволити.

Крім вагонки як такої, існує ще кілька класів, на які можна розділити цей обробний матеріал. Один з таких класів - обробна імітація бруса. Можливо, так популярна імітація бруса, бо ціна її демократична. Цей обробний матеріал точно також може дозволити собі кожен.

Причому, що вагонка, що імітація бруса, мають тільки арсенал величезних плюсів - довговічність, відмінний зовнішній вигляд, простоту монтажу, можливість багатоцільового використання на різних просторах з різними функціями і потребами, чудову комбінаторику і так далі, і тому подібне.

Навіть імениті дизайнери з www.ArtCity.dp.ua останнім часом вже щосили використовують вагонку у своїх інтер'єрних творіннях.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1569 | Додав: abel | Теги: вагонка, вагонка з липи, вагонка з модрини, наливна підлога, вагонка з осики, Вагонка з сосни, Наливні підлоги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]