15:37
Декорування стін: поради як бути оригінальним

Декорування стін - це чудова можливість оформити свій будинок, квартиру, дачу, а також офіс в неповторно красиве місце. Для того, щоб зробити оригінальний декор, необхідно мати творче мислення і вміти правильно підбирати матеріали. Якщо підійти до оформлення стін з розумом, то результат виконаної роботи потішить і справить приголомшливе враження на сім'ю і гостей. Ми вже втомилися від звичайних картин, фото в рамках, стандартних наборів для прикраси наших інтер'єрів, які перестали нас приводити в захват. Тому привнести родзинку в інтер'єр здатний лише незвичайний декор, який вразить усіх своєю новизною і красою.

Дуже поширене використання тканини для обробки стін, але необхідно враховувати, що не кожна тканина може бути для цього придатна. Матеріал в такому випадку вибирають стійкий до вологи, бруду, досить щільний. Якщо в декоруванні використовується драпірування, то складки на тканині повинні виглядати красиво і акуратно. Найбільш важливим аспектом в декорі стін є вибір кольору, який створить незвичайну атмосферу приміщення.

Найпростіший спосіб декорування стін тканиною - знайти тканину з оригінальним візерунком і прикріпити її до підрамника. Інший, більш складний спосіб - створити композицію з клаптів тканини з різноманітною обробкою. Незвичайним варіантом декору стін є використання трафаретів. Їх в наш час випускають величезну кількість, спеціально розроблених для оформлення стін. Хоча малюнки і будуть однакові, але при правильному підборі кольору, місця і силуету, результат вразить усіх своєю надзвичайною красою й індивідуальністю. Наприклад, маючи двоповерховий будинок, ви можете використовувати трафарет з зображенням кошенят, які ганяються за метеликами і зобразити їх уздовж сходів.

Поряд з описаними вище двома способами декору стін, актуальні зараз декори натуральними матеріалами. Наприклад, оформивши стіни бамбуком, ви відчуєте ніби ви відпочиваєте в якомусь екзотичному місці. Кольори даних матеріалів мають широку палітру від світло-коричневого до чорного, тому ви можете втілити в життя навіть саму незвичайну ідею і при цьому приміщення буде виглядати чудово і радувати оточуючих.

Підводячи підсумок всьому вище написаному, можна сказати, що для декорування стін можна використовувати матеріали на будь-який смак і колір. Втілюйте свої фантазії в життя, даруєте дому тепло, затишок і казкову красу.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1685 | Додав: abel | Теги: Декорування стін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]