11:47
Дерев'яні двері - дуже важлива деталь інтер'єру

Затіяли ремонт? Або тільки що придбали житло і збираєтеся створити своє затишне гніздечко? Значить вам сюди! Ні в якому разі не намагайтеся обмежитися своїми зусиллями і фантазією. Краще скористайтеся вже протоптаними доріжками і візьміть в основу один із певних стилів інтер'єру, який допоможе гармонійно і зі смаком підібрати всі складові.

Великою популярністю в наш час користуються такі стилі як кантрі, прованс, скандинавський стиль. Всім їм притаманна легкість, сільські мотиви і, головне, велика кількість натурального дерева. Останнє стосується не тільки меблів, але і дверей, які є дуже важливою деталлю інтер'єру. На ряду з вінтажними шпалерами, бавовняним або лляним текстилем.

Крім своїх стилістичних переваг, дерев'яні двері можуть похвастатися і наступними якостях:

велика міцність;
екологічність;
невисока теплопровідність;
велика морозостійкість;
висока звукоізоляція;
простота обробки.

Серед розмаїття видів дверей з натурального дерева варто виділити двері з масиву, при виготовленні яких використовується одне цільне дерев'яне полотно. Таким чином, досягається найвища якість виробу: стійкість і естетичний вигляд. При виборі дверей з натурального дерева варто також звернути увагу на вид дерева. Це може бути дуб, ясен, сосна, вільха та інші.

Найміцнішими і довговічними вважаються двері з масиву дуба, ці двері не дешеві і їх можна вважати елітними. Їхнє світло-коричневе, а часом і жовтувато-коричневе забарвлення поступово темніє і набуває благородного відтінок. Виражена фактура дуба робить виріб елітним і міцним. Для любителів більш рівних фактур, наприклад, підійдуть двері з вільхи. Ці, а також інші двері з натурального дерева широко представлені на сучасному ринку.

Для створення унікального інтер'єру в скандинавському стилі, а також стилях прованс і кантрі, фахівці з виготовлення дерев'яних дверей зможуть підібрати відповідну фурнітуру з мідним блиском, або виконати двері в патині, створюючи ефект старовини.

Двері, як важлива деталь інтер'єру, повинні відповідати і доповнювати загальну концепцію, створювати затишок і почуття захищеності в своєму будинку. Двері з натурального дерева впораються з цією роботою краще всього, і будуть радувати як вас, так і ваших гостей.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1378 | Додав: abel | Теги: вибір дверей, двері, двері з масиву, Дерев'яні двері | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]