15:31
Дизайн у ванній кімнаті: дизайнерське оформлення

Ванна кімната - як і інші приміщення квартири, потребує дизайнерського оформлення. Щоранку прокидаючись ви прямуєте саме сюди, для того, щоб вмитися, прийняти душ і підбадьоритися.

Красиво оформлена ванна здатна з самого початку дня підняти вам настрій, зарядити позитивом і налаштувати на хороші думки. Уявіть: ви входите в прекрасно оброблену блискучу кімнату, де всі елементи і предмети гармонійно доповнюють один одного. Або - прокидаючись, ви тихою ходою прямуєте в погано обставлену, незатишну і непривабливу ванну кімнату. Відчуття абсолютно різні, чи не так?

Поставитися до оформлення кімнати, де стоїть душова кабінка або ванна, необхідно з особливою відповідальністю. Проводити тут щорічний ремонт - справа дуже затратна, та й складна. Тому ретельно продумайте, що ви будете використовувати в якості облицювання стін, стелі та підлоги.

Найбільш ходовий матеріал, який дуже часто застосовується у ванних приміщеннях - керамічна плитка. У магазинах є великий вибір плитки, як з малюнком, так і без, дорогий варіант і більш економічний. Вибирайте колір, фактуру і розмір, виходячи зі своїх побажань і задумів.

Далі, уважно продумайте питання про те, скільки ви готові витратити на елементи і предмети, які будуть створювати гармонійний та завершений образ. Наприклад, вартість труб сталевих залежить від потрібного вам розміру і товщини металу. Тримачі щіток, рушників повинні бути виготовлені з того матеріалу, який ви вважаєте найбільш підходящим. Хромовані елементи виглядають дуже незвично, служать довгі роки і мають своєрідним блиск.

Для ванної наявність дзеркала - нагальна потреба. Якщо вам необхідно додаткове місце під флакончики, креми та пасти - виберіть варіант навісного пенала з дзеркалом.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1106 | Додав: admin | Теги: ванна кімната, дизайн | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]