14:12
Для чого потрібна професійна оцінка нерухомості

Оцінка нерухомості професіоналами в нашій країні стає все більш популярною, в той час як в Європі така послуга вже давно увійшла в норму. Люди розуміють, що тільки кваліфікований фахівець може дати коректну інформацію про оцінювану нерухомість. Дана послуга актуальна для всіх, хто не хоче ризикувати своїми коштами і вкладеннями. До речі, якщо вам також потрібна професійна оцінка нерухомості в Україні, тоді радимо відвідати сайт компанії "Реал Експерт", який у світовій павутині знаходиться за адресою realexpert.ua.

Необізнані громадяни легко можуть попастися на пропозиції занадто завищеної ціни, наприклад, у випадку з придбанням нерухомості в іпотеку. Адже купуючи житло в іпотеку, більшість покупців не можуть самостійно грамотно дати оцінку цього житла і часто переплачують немаленькі суми. Тому оцінка нерухомості професіоналами може допомогти уникнути багатьох проблем, таких як переплата і витрачений даремно час.

Вдатися до послуг професійного оцінювача нерухомості можна звернувшись до компанії "Реал Експерт", яка має в своєму розпорядженні таких фахівців. Також послуги фахівця можуть знадобитися при оцінці нерухомості, що виставляється на продаж. Як показує практика, до послуг професіонала в більшості випадків вдаються при оцінці елітного житла, яке виставляється на продаж, а також при покупці даного виду житла. Це відбувається через те, що власники елітного житла частенько завищують його реальну вартість на значну суму. Але звернувшись до фахівця, можна навіть добитися зниження ціни на квартиру або будинок майже в два рази.

Багато покупців звертаються за кваліфікованою допомогою і при придбанні житла на стадії будівництва. У цьому випадку так само можна домогтися зниження ціни майбутнього житла і заощадити тим самим ще більше коштів, так як житло на стадії будівництва купувати вигідніше, ніж його ж, але за ринковою вартістю.

Оцінка нерухомості здійснюється двома способами: аналоговим і витратним. Перший передбачає порівняння зі схожими об'єктами нерухомості і видає виходячи з цього оцінку, другий використовується при придбанні житла на стадії будівництва і полягає в підрахунку витрат, витрачених на цьому етапі.

У кожному разі, будь-то покупка квартири в іпотеку, продаж або купівля елітного житла, придбання нерухомості на етапі будівництва, не завадить звернутися за допомогою і порадою кваліфікованого фахівця. Коректна незалежна оцінка є необхідним елементом для здійснення всіх згаданих дій.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1936 | Додав: admin | Теги: професійна оцінка нерухомості, сайт компанії реал експерт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]