19:57
Для музичного центру в Токіо розробили проект повністю прозорої будівлі

Світ класичної музики і все, що до нього відноситься, завжди здавалися недоступними для більшості обивателів. Оперні оркестри, особлива атмосфера - все це дозволяло небагатьом цінителям почуватися обраними. Однак німецька фірма Fly Architecture не погодилася з таким станом справ і зробила перший крок для того, щоб зробити класичну музику більш доступною.

Архітектори створили для "Токійського музичного центру" концепт концертного залу, розміщеного в повністю прозорій будівлі. Відмовившись від глухих стін, вони вирішили показати, як відкритість може зробити музику більш привабливою для мас.

Родзинкою проекту повинен стати верхній рівень. Глядацький зал в ньому розміщений під скляною стелею, що дозволяє гостям насолоджуватися музикою і одночасно спостерігати за заходами.

Силует будинку нагадує нотний рядок з декількома акордами. Переходи, сходи та поверхи виглядають ніби підвішеними в повітрі. Дизайн-проект був опублікований в рамках проекту видання, спрямованого на підтримку небанальних архітектурних і дизайнерських рішень. 

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1145 | Додав: abel | Теги: проект повністю прозорого будинку, проект повністю прозорої будівлі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]