10:44
Дочки Мастроянні виставили на продаж його віллу в Тоскані. А архітектор Френк Гері зробив для Louis Vuitton музей, вітрини і сумку

Дочки Марчелло Мастроянні виставили на продаж його віллу в Тоскані

Вілла легенди італійського кіно Марчелло Мастроянні в Тоскані продається за 1,2 мільйона євро. Рішення про продаж взяли дочки актора Кьяра і Барбара, пише газета Cоrriere della Sera.

Площа заміського триповерхового будинку з п'ятьма спальнями, розташованого на пагорбах провінції Лукка в 100 км на північний схід від Флоренції, налічує 2000 квадратних метрів. У дворі є басейн, сад і невелика приватна каплиця. Мальовниче сільське житло, де актор любив проводити свої тихі відпустки, побудовано в XVIII столітті, пише The Guardian. Мастроянні купив цей будинок у 1974 році.

Оголошення розміщене на відомому італійському сайті з продажу нерухомості.

Знаменитий архітектор Френк Гері зробив для Louis Vuitton музей, вітрини і сумку

Френк Гері, легендарний канадський архітектор і один з батьків-засновників архітектурного деконструктивізму, продовжує працювати з французьким будинком моди Louis Vuitton. Гері прикрасить вітрини магазинів марки до вступу осінньо-зимової колекції, повідомляє Buro 24/7.

Раніше за його проектом в Парижі побудували музей Fondation Louis Vuitton, де ще до офіційного відкриття відбувся показ третьої колекції Ніколя Жескьера для французького модного дому.

Що стосується вітрин, то для їхнього оформлення Гері використовував вигнуті хвилями металеві пластини, що відсилають до його архітектурних споруд, в тому числі і до зовнішнього вигляду музею.

Крім того, в середині жовтня вийде і сумка, створена Френком Гері для Louis Vuitton. Архітектор став одним з шести учасників проекту Icon and the Iconoclasts, який об'єднав також Карла Лагерфельда, Сінді Шерман, Рей Кавакубо, Крістіана Лубутена і Марка Ньюсона. Кожен з них розробив свою версію класичного забарвлення матеріалів Louis Vuitton.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1616 | Додав: abel | Теги: Марчелло Мастроянні, Louis Vuitton, віллу в Тоскані | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]