19:16
Догляд за будинком з бруса

Будинки з бруса зможуть служити досить довго за умови, що ви зі свого боку забезпечите їм належний догляд. Догляд за подібною будовою не створює великих проблем. При цьому завдяки йому ви можете підтримувати в будинку більш комфортний і затишний мікроклімат. Додатково до цього обробка з використанням сайдингу або обкладання цеглою допоможе вам не думати про відхід зовнішніх стін. З цього моменту брусу не будуть страшні ні комахи, ні грибки, ні цвіль. Проте до того, як приступити до укладання цегли або обробки із застосуванням сайдингу, проведіть обробку дерева, використовуючи для цієї мети спеціальні склади, завдяки яким брусу буде забезпечений більш тривалий термін служби.

Не варто думати, що будова з бруса буде довго служити і без відповідного догляду. Якщо про це не подбати, то вже після пари десятиліть у вашій оселі поселяться різні комахи, ви зіткнетеся з цвіллю, грибком або ознаками негоди. Важливо пам'ятати про те, що до догляду за будинок з бруса слід вдаватися за умови, що на етапі його зведення були проведені заходи, які зробили його більш практичним і забезпечили тривалий термін служби. Скажімо, при наявності слідів комах на профільованому брусі бажано відмовитися від його використання для будівництва будинку. В іншому випадку ці комахи заселять усі куточки вашого житла. У цьому випадку пройде десятиліття, і ви зіткнетеся з таким явищем як осад, а будова позбудеться свого привабливого вигляду, який вона мала при зведенні.

Найбільшу загрозу для брусового будинку являє надлишок вологи, а також надмірна кількість світла. Щоб уникнути появи тріщин достатньо кожні два-три роки наносити на стіни будинку, як зсередини, так і зовні, особливі розчини і склади, які володіють антисептичною дією.

Також важливо подбати про наявні тріщини. Якраз в цих місцях високі шанси появи бактерій, які стануть причиною розвитку гнильних процесів, в результаті чого стіни будови з бруса почнуть руйнуватися. У разі виявлення будь-якої тріщини її необхідно замазати. Подібний захід дозволить вам виключити подальше руйнування будівлі. Забезпечити захист матеріалу і надати будові більш високі показники довговічності можна, якщо пофарбувати зовнішні стіни. Це забезпечить будівлі не тільки практичність, але і більш привабливий вигляд.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1642 | Додав: admin | Теги: догляд за будинком з бруса | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]