22:04
Джим Керрі після двох років безуспішних спроб продав свій пляжний будинок в Малібу


Американо-канадський актор Джим Керрі продав свій пляжний будинок на узбережжі Малібу за 13,4 мільйона доларів, пише в п'ятницю інформаційний портал omg!.

Особняк, площа якого становить 270 квадратних метрів, включає п'ять спалень і п'ять ванних кімнат, а також вітальню і сімейні кімнати. На даху будинку обладнана тераса з гідромасажною ванною.

За даними газети The Los Angeles Times, маєток з видом на океан Керрі придбав в 2002 році за 9,75 мільйона доларів. У 2011 воно було виставлено на продаж за 18 мільйонів, в 2012 році ціна за будинок була знижена до 13,95 мільйона доларів. Ім'я покупця особняка не повідомляється. Відомо, що по сусідству живуть такі знаменитості, як актор Леонардо Ді Капріо, актриса Лора Дерн, а також семиразовий переможець турнірів Великого шолома американський тенісист Джон Макінрой, передає РИА "Новости".

Джим Керрі, якому в січні цього року виповнився 51 рік, є одним з найбільш високооплачуваних коміків США. Він отримав широку популярність після кінокомедії "Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин" і пізніше закріпив успіх, знявшись у фільмах "Тупий і ще тупіший", "Маска", "Шоу Трумана" і "Брюс Всемогутній".

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1797 | Додав: adminA | Теги: пляжний будинок в Малібу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]