21:01
Джон Траволта, Том Круз і ще кілька тисяч саєнтологів відкрили у Флориді гігантську будівлю з дивовижними кімнатами. ВІДЕО

У місті Кліруотер у Флориді (Сполучені Штати Америки) в неділю пройшла урочиста церемонія відкриття величезної будівлі церкви саєнтологів, в якій взяли участь відомі представники цієї релігійної течії - актори Том Круз і Джон Траволта, повідомляє The New York Daily News.

Розкішна шестиповерхова будівля майже з 900 кімнат будувалося близько 15 років. Вартість проекту оцінюється в десятки мільйонів доларів (за різними даними, від 40 мільйонів до 145 мільйонів доларів), пожертвуваних парафіянами. Кліруотер є одним з головних центрів саєнтологів. У місті знаходиться церква Прапор, яка займає понад 40 будинків. І тепер у неї з'явилася головна будівля - найбільша в місті - Super Power Building, або просто Будівля Прапора. Вінчає будівлю башта з бронзовим хрестом, який видно з усіх точок міста. Під час будівництва, яке стартувало у 1998 році, озвучувалися підозри, що воно спеціально затягується, щоб зібрати побільше грошей.

Згідно з даними Wikipedia, всередині будівлі є навчальні зали, кімнати для різних тренувань, театри, а також спеціальні приміщення для випробування органів чуття: кімната з машиною часу, кімната для антигравітаційного моделювання, нескінченна яма і станція болю. Так як непосвяченим вхід всередину будівлі замовлений, доводиться задовольнятися цими загадковими відомостями.

Організатори церемонії заявляли, що в ній візьме участь 10 тисяч саєнтологів. У підсумку, за словами спостерігачів, людей зібралося менше. До присутніх з промовою звернувся духовний лідер Девід Міскевідж. Церемонія зайняла всього 8 хвилин. Найвідоміші голлівудські послідовники саєнтології Том Круз і Джон Траволта з дружиною аплодували йому з першого ряду.

Тим часом, за даними The Daily Mail, сторонніх відвідувачів, охочих щось дізнатися про саєнтологію, з часом все-таки будуть пускати на перший поверх будівлі. 


За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1576 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]