19:26
Еко-готель майбутнього

Для тих, хто зацікавлений в кемпінгу, але не хоче мати клопоту з наметом і спати на землі, цей готель являє собою портативну житлову площу, яка мало впливає на навколишнє середовище і дозволяє насолодитися природою в оточенні комфорту.

Кожен циліндричної форми готель виконаний з дерева, полікарбонату і сталі, і в ньому з комфортом можуть розміститися двоє дорослих. Деякі з багатьох «зелених» особливостей, які плануються для цього готелю, включають фотоелектричні плівки, які можуть бути об'єднані з дерев'яним сайдингом для вироблення електроенергії і системою збору дощової води для купання. Використання легких матеріалів дозволяє модулям легко перевозитися практично в будь-яку точку світу, в тому числі у віддалені ліс, пляжі, гори і джунглі.

Один готель зазвичай складається з тераси, вітальні, кухні та спальні в одному спільному блоці, а також окремої ванної кімнати. У вітальні можна також влаштувати відкриту терасу, а ванна кімната може бути перетворена у відкритий спа-салон.

Однією з ключових особливостей дизайну конструкції є застосування напівсферичних прозорих вікон з кожної сторони, які можуть бути повністю відкриті, щоб забезпечити 180-градусний вид на навколишнє середовище. Крім того, вікно в даху розташоване по всій довжині модуля, пропускає денне світло.

Такі модулі можуть бути об'єднані в більш великі одиниці житла для більш ніж двох чоловік. Більш великі моделі можуть бути отримані шляхом додавання кругових дерев'яних розширень на кінцях.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2329 | Додав: adminA | Теги: Еко-готель майбутнього | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]