22:59
Екс-дружина чемпіона Росії з футболу відсудила у нього п'ятикімнатну квартиру, після того як він залишився без роботи

Колишня дружина чемпіона Росії з футболу та володаря суперкубка Росії Дмитра Сеннікова в найближчі вісім місяців стане володаркою п'ятикімнатної квартири і шести мільйонів рублів. Як розповідають засоби масової інформації Російської Федерації, після розлучення подружжя намагалося розділити майно через суд, але в підсумку прийшли до мирової угоди.

Тепер у власність Ганни Сеннікової перейде п'ятикімнатна квартира на вулиці Удальцова площею 180 квадратних метрів, а в найближчі 8 місяців вона отримає ще 6 мільйонів рублів матеріальної компенсації - по 500 тисяч на місяць.

З самого початку Дмитро Сенників пропонував колишній дружині вирішити питання полюбовно і без паперової тяганини. Але їй потрібні були гарантії, адже після розлучення турбота про їхнього сина - чотирирічного Максима - повністю лягла на плечі Анни. Лише після того як екс-чоловік і екс-футболіст пішов на її умови, вона погодилася на мирову угоду.

"Заради дитини, заради його морального спокою, щоб не було шантажу, погроз і так далі і тому подібне, я пішла на цей крок, не заради себе, тільки заради спокою нашого малюка", - каже екс-дружина Дмитра Сеннікова Ганна.

Обмежувати спілкування дитини з батьком Анна не планує, у відносинах дорослих діти не винні, переконані обоє батьків.

Анна і Дмитро подали на розлучення в квітні цього року, у червні їхній шлюб розірвали. Причина, за словами Ганни, - травма Дмитра. Отримавши її, чемпіон Росії з футболу та володар кубка і суперкубка Росії, центральний захисник "Рубіна", а потім "Локомотива" залишився без роботи.

"Уявіть, коли людина втрачає улюблену роботу, це дуже позначається, я намагалася як могла підтримати, тим більше це сталося, коли він був не готовий до завершення кар'єри", - розповідала журналістам екс-дружина Дмитра Сеннікова Ганна.

Тим часом колишній гравець збірної Росії, можливо, вже знайшов нове кохання - його вже не раз помічали в компанії Дар'ї Михалкової, екс-дружини актора Артема Михалкова.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1518 | Додав: admin | Теги: дмитра сеннікова, екс дружина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]