17:50
Гіпсокартон - універсальний матеріал

У розмаїтті будівельних матеріалів, яке існує на сучасному ринку, деколи складно знайти оптимальний варіант для втілення своїх дизайнерських фантазій. Вивчаючи асортимент прилавків будівельного магазину, можна розгубитися серед асортименту речей та матеріалів, призначення яких часом невідомо споживачеві.

Щоб облаштувати своє житло сучасними матеріалами і при цьому максимально скоротити витрати, слід звернутися до професіонала за консультацією. Залежно від складності запланованих робіт, існує низка рекомендацій і тонкощів, без яких досягнення прийнятних результатів неможливо.

Серед маси пропозицій будівельної індустрії існує універсальний матеріал - гіпсокартон. З його допомогою можна виконати найбільш широкий спектр робіт в будь-якій частині будинку. Облицювати або вирівняти стіни з мінімальною кількістю шпаклівки і штукатурки. Використовуючи гіпсові панелі, можна добитися ідеальної геометрії стін і стель з мінімальними витратами коштів і праці.

Різноманітність дизайнерських рішень, доступних з використанням цього матеріалу, по істині, вражає. З гіпсокартону можна зробити нішу в стіні або створити фігурну багатоярусну стелю. Під полотно можна заховати всі види комунікацій, від проводів і до каналізаційних, і водопровідних труб. Також з його допомогою можна проектувати дверні прорізи різних форм.

Сьогодні гіпсокартон купити можна в будь-якому будівельному магазині. Але щоб не помилитися з вибором, серед різних його різновидів, необхідно заручиться допомогою консультанта. Для ванної кімнати або кухні, доцільніше використовувати вологостійкий вид гіпсокартону. Для стелі також існують спеціальні полотна з меншою товщиною і, відповідно, вагою. Для монтажу арок необхідно використовувати арочний гіпсокартон, з більш гнучкою структурою.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1141 | Додав: admin | Теги: гіпсокартон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]