22:58
Інтер'єр в стилі "манга" - вибір сучасного підлітка

Японська мультиплікація і комікси вплинули на виникнення нового стилю з назвою "манга". З розвитком індустрії такий стиль разом з аніме знайшов натовпи прихильників серед молоді. Плакати, японська музика, зображення мультиплікаційних героїв продаються в спеціалізованих магазинах.

В кінці 1970- х років манга проникає в інтер'єр. Обстановку стали наповнювати улюблені персонажі. Основне завдання - втілення фантазії, ідей, які виникли при перегляді японських мультфільмів.

При створенні інтер'єру не виділяється суворих меж. Тут вітається сміливість. Особливість стилю - застосування відомих аніме-символів, які відображають стиль життя господаря, привносять в обстановку відповідний дух аніме.

Колірна палітра заслуговує окремої уваги. Зазвичай беруться три-два кольори, які показують переваги власника кімнати. Для романтичної особи краще використовувати блакитні, рожеві, білі і жовті тони. Вітається поєднання анімаційних деталей і предметів скандинавського і англійського інтер'єру.

Зазвичай у такому інтер'єрі застосовується багато чорного і синього, а от червоного і білого - мало. Присутні скляні елементи, металеві полегшені конструкції.

У стилі "манга" можуть імітуватися сучасні міські інтер'єри. Копіювання облаштування японського будинку нового тисячоліття нагадує даний напрямок, але тут багато космічних елементів. Крім аніме-атрибутики на видні місця розставляється техніка - ноутбук, телевізор, домашній кінотеатр.

Допускається присутність стилістичної символіки, відомих для любителів культури манга аксесуарів. Зазвичай всі меблі функціональні. Для кухні купіть посуд з малюнками мультиплікаційних героїв, фаянсові гуртки, високі непрозорі вази з принтами.

Дані інтер'єри найкраще підійдуть для кімнати підлітків. Величезні настінні постери, колекції мультиплікаційних персонажів, настільні лампи, комікси - важливі предмети.

Для стін краще брати максимально прості шпалери, меблі вибирається під тон поверхні стін, які прикрашаються плакатами, принтами і постерами. Також стіни можна оформити штукатуркою з цікавим авторським розписом.

Даний стиль є наймолодшим, його поціновувачі прагнуть оточувати себе приємною обстановкою, де витримана стихія героїв серіалів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1714 | Додав: admin | Теги: інтер'єр в стилі манга | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]