20:50
Як меблювати свій офіс швидко і з розумом: поради від меблевиків

Як меблювати свій офіс швидко і з розумом: поради від меблевиків

Це тільки на перший погляд здається, що планування і дизайн офісу - це просто і цікаво. Насправді цей процес вимагає терпіння і ретельності. Адже ще Генрі Форд Старший казав, що продуктивність праці працівника безпосередньо залежить від обстановки, яка його оточує. А в нашому випадку це означає, що правильний підхід до того, які офісні меблі замовити і куди їх поставити - це запорука продуктивної роботи колективу.

Перш, ніж замовити офісні меблі

Визначте обсяги паперової роботи. Якщо ваші співробітники днями розгрібають стоси паперів - значить, їм потрібні великі офісні столи. Моделі можуть бути різними. Крім того, папери потрібно десь зберігати. Отже, необхідна великий шафа для документів.

Врахуйте специфіку колективу. Якщо у вас команда креативників - то обов'язково потрібно подбати про стильні та практичні офісні кухні. Саме там в неформальній і невимушеній обстановці їх будуть відвідувати нові ідеї та шляхи їхнього втілення. В цілому, специфіка Вашого колективу передбачає підхід до меблів: чи буде він оригінальним, чи строгим і практичним.

Оцініть розміри. Іноді в маленьке приміщення потрібно вмістити багато різних речей - офісний стіл (і навіть не один), шафу для документів, офісну тумбу і так далі. Цю проблему можна вирішити, якщо придбати меблі під замовлення, з урахування площі офісу.

Узгодьте думки співробітників. В принципі, можна замовити дизайн меблів на розсуд керівника. Але краще, щоб обстановка офісу подобалася тим, хто буде в ньому працювати. Вона повинна бути зручною, практичною, і естетично привабливою. Власне, той, хто відповідає за те, які меблі купити, за ними не працює. Тому думка персоналу враховувати важливо.

Дотримуйтесь зазначених вище пунктів і замовити меблі стане легше. Ви відразу зрозумієте, які перед вами стоять завдання з оформлення простору і як їх вирішити. Звичайно, потрібно буде подумати, як грамотно все розмістити: щоб і виглядало прийнятно, і було ергономічно.

Все це ви можете зробити самі. А можете - позбутися від проблем і замовити дизайн-проект офісу у професіоналів. Фахівці розроблять практичний, функціональний та стильний дизайн інтер'єру вашого офісу. Вони врахують і побажання, і параметри приміщення, і переваги співробітників. Пам'ятайте, що психологи наполягають на тому, що чим приємніше знаходитися на роботі - тим успішніше проходить виконання рутинних завдань.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 775 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]