09:45
Як натягнути тканинну безшовну стелю своїми руками

Дана технологія застосовується при монтажі стель тканинних безшовних. При даному монтажі не потрібна теплова гармата. Можна скористатися будівельним феном, при необхідності.

Почнемо з простої прямокутної кімнати. Перед покупкою тканини зробіть виміри приміщення. В магазині підберуть для цього розміру рулон тканини, який буде відповідати вашому приміщенню. Коли матеріали закуплені, приступаємо до основної частини.

Установка багета. Розмічаємо кімнату рівнем для того, щоб наша стеля була строго горизонтальною. Фіксація профілю (багета) робиться з кроком 7-10 см одна від одної. У кутах і на стиках профіль кріплять на відстані 3 см від краю. Можна для зручності "посадити" його на клей. Кут профілю зрізаємо під кутом 45 градусів.

Приступаємо до тканини. Починаємо закріплювати тканину в середині. З кроком (30-50 см) прихоплюємо тканину в багет, рухаємося до кута, але не доходимо до нього! Кут заправляємо в найостаннішу чергу. Наступним кроком буде заправити в багет залишилися шматки по периметру, при цьому натягуючи тканину. Намагаємося рівномірно натягувати, щоб не утворювалися зморшки. Закріплюємо тканину по кутах кімнати.

Прорізаємо тканину в місці, де буде люстра, виводимо дроти і гачок. Не хвилюйтеся, якщо вийшли зморшки. Позбавляємося від них за допомогою будівельного фена, тримаємо його на відстані 15 см від полотна, здійснюємо кругові рухи. Будьте акуратні, при перегріві тканини вона може розплавитися або пожовтіти.

Необхідно зауважити, коли стелю натягнуть, можуть посилитися звуки, тупіт, що доноситься від сусідів. Чому це відбувається? Справа в тому, що між плитою перекриття і натягнутою стелею створюється "ефект барабана". Цей ефект посилює шуми. Щоб цього уникнути, треба закріпити на "чорнову" стелю звукоізоляційну м'яку плиту. Кріпимо її за допомогою пластикових дюбелів (грибочків), а потім натягуємо стелю.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1563 | Додав: abel | Теги: натягнути, натягнути тканинну безшовну стелю с, Як натягнути тканинну безшовну стел, Евровагон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]