19:57
Як прикрасити стіни в дитячій: почуття радості і припливу сил

Дитяча кімната є унікальним місцем в будинку. Тут ваша дитина дорослішає, робить уроки і проводить більшу частину вільного часу. Тому дитяча повинна бути такою, щоб викликала у дитини почуття радості і припливу сил.

Як відомо, діти люблять малювати і якщо у своєї дитини ви помітили даний талант, ви можете прикрасити стіни дитячої її ж малюнками. Їх можна розташувати каскадом або в ряд, а можна попросити дитину намалювати членів сім'ї. Також стіни дитячої можна прикрасити саморобними творами мистецтва, такими, як аплікації та вишивки. Дитині буде приємним той факт, що його роботи завжди на виду і їх високо цінують батьки.

Якщо ваша дитина захоплена спортом, стіни дитячої можна прикрасити спортивним стилем. Для цього буде потрібно роздрукувати портрети тих спортсменів, на яких ваша дитина орієнтується і яких поважає. Якщо дозволяють розміри кімнати, можна в стіну вмонтувати баскетбольне кільце. Звичайно, в повноцінну гру дитині грати не доведеться, але зате можна дозволити йому забивати м'яч, наприклад, після принесеної зі школи п'ятірки.

Якщо ваша дитина відчуває тягу до техніки, можна на стіни повісити схеми побудови дитячих конструкторів машин і моделей літака. Якщо ваша дитина любить тваринний світ, на стіни її кімнати можна поклеїти фотошпалери.

В цілому, тематика прикраси стін дитячої повинна збігатися з захопленнями дитини. Наприклад, якщо ваша дитина відвідує музичну школу, можна прикрасити кімнату шпалерами на музичну тематику. Стіни дитячої повинні бути яскравими і заманювати в світ пригод. Багато дітей захоплюються аніме, тому кімнату можна прикрасити картинками персонажів з таких мультиків.

І нехай у дитини буде простір для творчості. Запитайте у неї, щоб вона хотіла бачити на стінах і щоб вона сама могла зробити для того, щоб прикрасити стіни своєї кімнати.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1241 | Додав: admin | Теги: Дитяча, стіни | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]