09:29
Як швидко здати квартиру: поради

як швидко здати квартиру: поради Головною метою будь-якого орендаря - є здати житла, чим швидше, тим краще. Найлегший спосіб досягнення такої мети - скинути плату за оренду квартири. Дешеві квартири завжди нарозхват, але навіть таке житло повинно відповідати деяким вимогам, по-іншому воно просто не витримає натиску конкуренції.

Якщо Ви захотіли самостійно обладнати повністю квартиру перед здачею в оренду, то вам потрібно обов'язково пам'ятати про необхідний мінімумі, який не дасть вам втратити час при пошуку орендаря. У вас в квартирі не повинно бути ніякого сміття і бруду - обов'язкова умова, але робити зі своєї маленької квартири апартаменти, так само не варто.

Орендарі, які відносяться до економ класу, шукають квартиру, яку вони зможуть реально зняти. Але, так само шукають такі квартири, які придатні для їхнього проживання. У кожної людини свій смак, пріоритети і свої принципи, але навіть це не зупинить її, якщо ви запропонуєте низьку ціну і швидке розміщення. Існує наступний рейтинг особливо важливих факторів:

  1. Хороша сантехніка. Крани і труби, які були встановлені в радянські роки, потрібно терміново замінити.
  2. Кількість спальних місць. Постарайтеся поставити максимальне число диванів і ліжок, але, щоб все було красиво.
  3. Наявність техніки: пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник та інші.

Одним з найважливіших факторів, які впливають на думку людини, є обстановка в квартирі. Чим затишніше буде здаватися ваша квартира, тим більше затребуваною вона буде. В результаті цього можна зробити висновок: має бути хоча б одне спальне місце, добре обладнана кухня, сантехніка, зберігання одягу та інше. Обов'язково у вашій квартирі повинен бути холодильник і газова плита. Нічого страшного, якщо вашій квартирі буде недорога техніка та меблі.

Крім цього, бажано, щоб у вашій квартирі був телефон і Інтернет. Якщо ви звичайно не збираєтеся здавати квартиру циганам або бригаді будівельників. Якщо не буде таких речей, то перешкод у вас все одно ніяких не виникне, а от людей може стати більше, якщо ви підключите Інтернет.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1293 | Додав: abel | Теги: оренда квартири, квартира, здати квартиру | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]