11:38
Як традиційно і сучасно озеленити офіс

Люди всіх епох, завжди намагалися прикрасити своє робоче місце рослинами, так би мовити озеленити своє робоче місце. Наприклад, давно ще не було відомо слово "офіс", але у всіх конторах на підвіконнях і шафах стояло безліч горщиків з різними кімнатними квітами.

На зміну рахівниць поступово прийшли комп'ютери, а разом з ними і чутки про те, що кактуси, правильно розставлені поруч з дивом техніки, запросто поглинуть випромінювання, яке виходить з монітора. Тому в 90-і роки практично у всіх конторах оснащених комп'ютерами красувалися різноманітні кактуси. Прикрашали кактусами до тих пір, поки не з'явилися монітори з захисним екраном, радіоактивний фон яких став набагато нижчим.

Сучасні рідкокристалічні монітори практично не мають шкідливого випромінювання, але інтерес офісних службовців до кімнатних квітів не згас, особливо якщо це чисто жіночий колектив. В цьому випадку озеленення офісу перетворюється на хобі, жваво обговорюються нові рослини, і то, як краще їх розставити, щоб було красивішим. І дійсно, заходити в таке місце одне задоволення!

Останнім часом найбільш просунуті офіси стали наймати професійних фітодизайнерів, які створили свій серйозний бізнес і цілком якісно і красиво оформляють офіси. Фахівці продумано підходять до питання озеленення потрібного приміщення, враховують абсолютно всі деталі: і меблі, і інтер'єр, і рослини які ідеально підійдуть до оформлюється стилю.

Тому офіс оформлений фітодизайнерами дуже гармонійний і затишний. При цьому зовсім не обов'язково в озелененні використовувати велику кількість рослин, досить кілька правильно розставлених і підібраних під інтер'єр. Тому оформлення професіоналами приміщення завжди виглядають дуже мальовничо і затишно, в той же час строго і сучасно.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1192 | Додав: admin | Теги: озеленення, офіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]