17:18
Як вибрати душову кабіну: поради

душ Модифікацій душових кабін безліч: від простих видів стулок, до різноманітних піддонів. Є душові кабіни стаціонарного типу (які закриті з усіх боків), які можна буде поставити у ванній. При цьому існують також душові куточки, у яких відсутні розташовані задні стінки. Подібний вид кабінок встановлюється тільки в кутку ванної кімнати. Подібні конструкції коштують від 300 до 1000 доларів. На ціну впливає, зрозуміло, те, з чого вони зроблені, наприклад, стулки: з акрилу або зі скла.

Акрилові коштують набагато дешевше. На ціну впливає ще вартість самого матеріалу, з чого зроблений піддон. Існують при цьому і душові кабіни, вартість яких більше 1500 доларів. Вони в основному німецького виробництва. За подібні гроші вам буде гарантована довговічність і відмінна якість.

$IMAGE2-left$ Мало хто знає, що при придбанні душової конструкції, можна буде отримати, плюс до всього гідромасажну баню або ванну? Душові кабіни такого плану називають багатофункціональними. Тому, якщо в ній розташовано більше однієї функції (біля самого душа), то тоді її можна буде називати багатофункціональною. Але це не означає, що у таких душових конструкцій є однакові функції. Наприклад, зовсім тут не обов'язково, щоб в душовій кабіні, яку ви для себе вибрали, була передбачена лазня. Так само помилкою є те, що в них є однакові набори режимів масажу. З огляду на кожен окремий випадок — це все індивідуально.

У багатьох виробників душових кабін з величезною функціональністю (а їх в нашій країні представляють швейцарські, фінські, італійські, іспанські і німецькі компанії) існує ціла низа таких душових конструкцій. Наприклад, лазня є тільки в тих кабінах, які оснащуються за допомогою парогенератора. Чи можна це визначити "на око"? Я думаю не можна! Необхідно буде проконсультуватися у продавця.

Зовсім інша справа, що продавці-консультанти, рекламуючи свій товар, дуже часто передають куті меду. Розуміючи, як подобаються нашим співвітчизникам фінська сауна, продавці розповідають із задоволенням, що в душі існує подібна сауна. Необхідно дивитися правді в очі: у кабінах (душових) не існує і не може бути ніяких фінських саун. Так як температура повітря у фінській сауні повинна бути на рівні вісімдесят градусів. Конструкції (багатофункціональні) виробляються з пластика, а він, як знають усі, нагрівається досить швидко. При подібній температурі, якщо доторкнутися випадково до пластику, можна отримати сильний опік. Тому замість фінської сауни в душових конструкціях також є полегшений режим - це турецька лазня.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 905 | Додав: admin | Теги: кабіна, душ, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]