17:52
Якими бувають натяжні стелі

Натяжна стеля - це тонка, але міцна плівка або тканина, в натягнутому вигляді закріплена на спеціальному алюмінієвому або пластиковому каркасі. За нею ховаються всі нерівності базової стелі. Створюється гарна ідеально рівна і гладка стельова поверхню.

Натяжні стелі з плівки ПВХ, вмонтовуються за допомогою нагріву. Бувають глянцеві, матові, напівпрозорі. Тканинні стелі виконуються із складного нитяного плетіння тканини, просоченої поліуретаном. Імітують якісну традиційну побілку.

Глянцеві натяжні стелі, часто називаються лаковими, мають відображатиме гладку поверхню, володіють дзеркальним ефектом. Збільшують візуально простір приміщення. Добре підходять для приміщень з невеликою висотою від підлоги до стелі.

Класичний варіант матових моделей натяжних стель завоював найбільшу популярність. Відсутні відблиски світла, іноді змінюють колір стельового покриття. Текстура стелі має легку шорсткість. Виглядає строго і витримано.

Напівпрозорі натяжні стелі з підсвічуванням надають пікантності будь-якому інтер'єру. Влаштовуються на тридцять сантиметрів нижче базової стелі, зменшують висоту приміщень, підходять для приміщень з висотою не менше трьох метрів.

Натяжні тканинні стелі мають більшу міцність в порівнянні з плівковими. Встановлюються без нагрівання. На відміну від плівкових, тканинні стелі можна перефарбовувати акриловими фарбами. Ефектний гладкий вигляд, мають гарну звукоізоляцію, а також вони є не вогненебезпечні.

Німецькі та французькі натяжні стелі вважаються еталоном якості в усьому світі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1437 | Додав: admin | Теги: якими бувають натяжні стелі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]