18:13
Керамічна плитка - вигідна і красива обробка приміщень

Керамічна плитка протягом багатьох років займає лідируючі позиції серед будівельних матеріалів і користується постійним попитом у споживачів. І в цьому немає нічого дивно, адже вона відрізняється масою унікальних характеристик, стильно виглядає, та й вартість має доступну. Крім того, в даний час на вітчизняному ринку представлений величезний асортимент її різноманітних видів, серед яких можна підібрати найбільш оптимальний варіант для будь-якого приміщення, будь-то житловий будинок або офіс.

Найбільш актуальна плитка в різних приміщеннях з підвищеною вологістю, наприклад, в санвузлі, ванній, кухні або передпокою. Завдяки своїй водостійкості, гігієнічності та простоті в обслуговуванні і прибиранні, вона прекрасно справляється з поставленими завданнями, служить довго і не доставляє проблем власникові. Не можна не відзначити, що дуже багато що означає великий вибір кольорів і фактури підлоги та стін, адже завдяки такому фактору можна без особливих проблем створювати унікальні інтер'єри, оригінальні і неповторні.

Незважаючи на різноманітність, всю представлену на ринку плитку можна умовно розділити на кілька великих категорій - облицювальну (настінну) і підлогову. Слід зазначити, що підлогова плитка від настінної відрізняється своєю підвищеною міцністю, а також збільшеною товщиною, в тому числі і декоративного покриття. У той же час, облицювальна плитка має невеликі розміри; а ще вона легка і тонка, призначена для декорування стін в приміщенні.

Що стосується форми, то керамічний оздоблювальний матеріал може бути квадратним і прямокутним - це найбільш популярні варіанти виконання, хоча можна знайти також і оригінальні шестикутні і більш складні вироби. Завдяки різноманітності форм, можна гармонійно поєднувати між собою кілька різних типів, тим самим, створюючи всілякі стильові композиції, красиві і неповторні, здатні стати гідною прикрасою як житлового будинку, так і офісу чи торгової точки.

Плитка виготовляється тільки з натуральних матеріалів, а тому вона - екологічно чиста і безпечна для людського здоров'я. Крім того, міцність і надійність цього матеріалу також на висоті, що вигідно виділяє його серед існуючих на вітчизняному ринку аналогів, робить більш оригінальним. Та й вартість його набагато нижча, ніж у інших оздоблювальних матеріалів, а тому він доступний багатьом.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1421 | Додав: abel | Теги: настінна плитка, плитка, підлогова плитка, керамічна плитка, вибір плитки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]