16:34
Хрізотілцементні (азбестоцементні) труби: переваги

труби Прокладка теплопроводів дуже популярна сьогодні, як і багато років тому. І при їхньому монтажі обов'язково виникає проблема вибору оптимального виду труб, адже традиційні їхні види мають певні недоліки. Найбільш популярним видом для цієї мети є сталеві труби, однак вони мають високу собівартість, а також швидко виходять з ладу, потребують постійного дорогого ремонту.

Сьогодні ми познайомимо Вас з одним з альтернативних матеріалів для цієї мети, який має кілька дуже важливих переваг. Йдеться про хрізотілцементні (азбестоцементні) труби.

Переваги хрізотілцементних (азбестоцементних) труб

Мабуть, основною перевагою таких виробів є їхня економічність, яка забезпечується не тільки за рахунок порівняно невисокї собівартості продукції, а й завдяки простоті монтажу і ремонту. Дана перевага особливо помітна при масштабному промисловому будівництві, де є потреба у монтажі систем водопостачання.

При будівництві трубопроводів ще однією дуже важливою ​особливістю хрізотілцементних (азбестоцементних) труб є те, що вони мають низький коефіцієнт теплопровідності, а також те, що їхні стінки мають велику товщину. Завдяки таким особливостям нерідко додаткове утеплення трубопроводу не використовується, що також дозволяє досягти додаткової економії.

Такі труби також є повністю екологічними, через що вони не мають ніяких протипоказань під час установки. Також в контексті переваг матеріалу хотілося б відзначити його стійкість до корозії, механічну стійкість і високу міцність, невибагливість до якості теплоносія. Завдяки таким перевагам хрізотілцементні (азбестоцементні) труби розглядаються професіоналами як гідна альтернатива всім іншим видам труб, які використовуються для прокладки теплопроводів.  

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 946 | Додав: admin | Теги: труба, азбестоцементні, хрізотілцементні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]