15:53
Китайський сад

Отже, ваш вибір - китайський сад. Створити сад в китайському стилі - це як написати поему. Це гармонійне поєднання картин, пейзажів, що забезпечує духовне заспокоєння, для того щоб людина, яка прибуває в саду, змогла возз'єднатися з природою, зі своїм внутрішнім світом. Перш за все, слід пам'ятати, що китайський сад - це духовний притулок близький до істини внутрішнього світу.

Китайський сад складається з символів. Бамбук - сильний але гнучкий, що символізує мораль. Сосна - постійність, довговічність, гідність, цілеспрямованість. Лотос - як символ чистоти. Хризантема - символізувала велич, блиск, хоробрість. Півонії - символізували багатство. Врахуйте, що висаджувати квіти важливо в певну пору року. Посадка хризантем восени найбільш сприятлива.

Особливе місце відводиться квітучим сливовим і персиковим деревам. Слива - це одне з важливих дерев китайського саду, так як саме вона символізує силу бажань і відродження. Бананові дерева вирощують просто так з шелесту листя який вони створюють при подих вітру. Ваш китайський сад обов'язково повинен бути наповнений всілякими дзвіночками, скульптурами, вазами і водоймами.

Водоймище в китайському саду займає особливе місце. Тому що вода дуже важливий аспект в китайській філософії. Зазвичай в китайських садах присутній один основний і кілька додаткових, а також обов'язкова присутність мініводоспаду. Неодмінним атрибутом водойм є такі жителі як мандаринові качки, короп і срібний карась.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1625 | Додав: admin | Теги: китайський сад | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]