14:18
Комплекс "Спартак" буде готовий до Всесвітніх ігор бойових мистецтв-2013


Спортивний комплекс "Спартак" буде побудований у Санкт-Петербурзі до початку Всесвітніх ігор бойових мистецтв-2013, які триватимуть з 18 до 26 жовтня 2013 року, повідомляється в прес-релізі дирекції ігор.

Такий прогноз був озвучений у середу під час робочої наради, в якій взяли участь представники дирекції ігор, комітету зі спорту Санкт-Петербурга і замовника будівництва. В даний момент на об'єкті ведуться будівельні роботи, які планується завершити влітку.


"Ми всі зацікавлені в тому, щоб частина програми Всесвітніх ігор бойових мистецтв пройшла саме на "Спартаку", - заявив на нараді керівник дирекції ігор Павло Журавльов. - Уже зараз видно, що тут буде побудований сучасний і зручний спортивний комплекс. Він дуже сподобався представникам міжнародних спортивних федерацій, які здійснювали інспекційний візит на "Спартак" 17 квітня".


Журавльов зазначив, що місто зацікавлене в розвитку спортивної інфраструктури, а також планує досягти максимального глядацького інтересу до ігор.


"Місто теж зацікавлено у розвитку спортивної інфраструктури для городян. Всесвітні ігри бойових мистецтв у жовтні будуть транслюватимуть на більш ніж 50 країн світу, а також на всю Росію. Дуже добре, якщо телеглядачі отримають картинку з самого нової і красивої спортивної споруди Санкт-Петербурга", - сказав він.


У рамках Всесвітніх ігор бойових мистецтв у комплексі "Спартак" відбудуться змагання з чотирьох видів спорту: самбо, тхеквондо, карате та ушу. В кінці серпня - початку вересня на об'єкті заплановано проведення тестових змагань.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1603 | Додав: admin | Теги: Санкт Петербург, спортивний комплекс спартак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]