21:27
Котедж, в якому жив принц Вільям на острові Англсі, тепер будуть здавати дорожче
Приватний котедж на острові Англсі в Уельсі, в якому жив принц Вільям з Кейт Міддлтон під час проходження служби в Королівських військово-повітряних силах Великобританії, знову здається в оренду.
Після того як герцог Кембриджський демобілізувався, він з родиною повертається до Лондона. А будь-який бажаючий зможе незабаром в'їхати в будинок, який сім'я принца знімала за 1200 доларів на місяць.

Господарі сімейної ферми Bordorgan вже оголосили, що незабаром будуть здавати її за помірну плату. Правда, проживання там членів королівської сім'ї явно підвищило привабливість цієї нерухомості. Втім, остаточна вартість орендної плати ще невідома.

Котедж з чотирма спальнями і двома ванними кімнатами на острові Англсі належить сім'ї лорда Джорджа Мерйіка - одного з найбагатших жителів Уельсу, предкам якого цей маєток було даровано королем Генріхом VII. Ця ферма спочатку призначалася його синові, але той відразу ж з'їхав, як тільки Вільяму і Кейт було запропоновано тимчасово там влаштуватися. Крім ідилічних пейзажів морських видів, що відкриваються з вікон котеджу, ця нерухомість має ще одну незрівнянну перевагу - приватний пляж, на який ніхто із сторонніх не може потрапити в силу його важкодоступність. А з котеджу до нього веде пряма стежка.

Після народження сина герцог і герцогиня Кембриджські переїхали до Лондона, де будуть жити в Кенсінгтонському палаці. 21- кімнатні апартаменти, в яких раніше проживала молодша сестра королеви Єлизавети II принцеса Маргарет, яка померла в 2002 році, стануть основною житлоплощею Вільяма і Кейт.

Ще одним місцем проживання для подружжя стане котедж Анмер-хол в Норфолку, розташований на території королівського палацу Сандрінгем. Реконструкція десятиспального особняка планувалася ще на початку літа, проте будівельні роботи почалися лише у вересні.

Поки ж новонароджений принц Кембриджський Джордж Олександр Луї, третій у черзі на британський престол, гостює разом з мамою в замку Балморал - приватній резиденції британських монархів у Шотландії.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1496 | Додав: admin | Теги: котедж, остров англсі, принц вільям | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]