02:51
Квартира в італійському стилі: як зробити самостійно

Квартира в італійському стилі підійде для тих, хто поставив перед собою чітке завдання - інтер'єр оформити в сучасній стилістиці та природних кольорах, з картинами і фотографіями.

Вітальня

Мрієте про те, щоб блакитний екран зник з очей геть? Встановіть його на полицю з розсувним дверцятами на роликах - такий же, як в шафі-купе. Колір фасаду дверцята можна підібрати в тон меблів.

Другий варіант - виготовити її з напівпрозорого тонованого скла. Досить одного руху руки, щоб закрити телевізор розсувною панеллю, одночасно відкривши полиці для книг.

Кухня

Робоча зона відділена від вітальні півостровом. У кухонній частині він низький (90 см) і виконує функцію робочої поверхні з вмонтованою індукційною варильною поверхнею. З боку кімнати він вищий (110 см) і відіграє роль барної стійки. Таким чином, перебуваючи у вітальні, ти не бачиш ні стільниці в кухні, ні посуду в раковині. Але при цьому можеш спілкуватися з тим, хто готує їжу. А оскільки духовка і мікрохвильовка вбудовані в шафу на висоті грудей, інтер'єр виглядає лаконічно і елегантно.

Замість плитки кухонний фартух захищений пофарбованим склом. Особливо це цікаво виглядає в пластикових вікнах. Його легко утримувати в чистоті. Будь-яка господиня буде задоволена таким рішенням: тепер їй не потрібно чистити шви між кахлем.

Хромована витяжка у формі циліндра і такі ж світильники-краплі надають інтер'єру футуристичний шик. У барну стійку вмонтований високий прямокутний шафка для вин, який, як і обідній стіл, шпонований деревиною. Під кухонною стільницею розташована висувна секція з вбудованим металевим кошиком прямокутної форми (карго). У ній містяться всі каструлі і комплект тарілок.

Ванна

Ванну кімнату можна збільшили за рахунок спальні. Уздовж однієї стіни розташувати тумби з раковиною і навісні шафки, а з іншого боку - розмістити душову кабіну. Облаштовуючи ванну, можна втілили мрію про домашнє SPA.

Шафка з дзеркальними дверцятами - прекрасне рішення для невеликої ванної. Частина стін ванної облицьована бежево-коричневої керамічної мозаїкою наскального мистецтва.

Спальня

Стіна, яка одночасно виконує функцію ліжка, "висунута" у бік вітальні. Перегородка і ліжко шпоновані американським горіхом. У корпусі ліжка вбудовані глибокі висувні ящики для постільної білизни.

Спальню і ванну розділяє перегородка зі скла, пофарбованого в світло-бежевий тон. Завдяки цьому у ванну потрапляє денне світло, а ввечері штучне освітлення проникає з ванної в кімнату. Двері шафи-купе прикрашають графічні фотошпалери з пейзажем Венеції.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1436 | Додав: abel | Теги: спальня, ванна, квартира в італійському стилі, меблі в італійському стилі, ремонт в італійському стилі, кухня, Вітальня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]