16:22
Леонід Ярмольник отримав вид на проживання в Латвії і чекає там інших "кращих людей". ВІДЕО


Російський актор театру і кіно Леонід Ярмольник нещодавно отримав вид на проживання в Латвії. Про це він повідомив у прямому ефірі місцевого російськомовного радіо Baltkom.

"Я розкрию вам таємницю, я майже громадянин Латвії. У мене є вид на проживання. Я його недавно отримав і дуже цим пишаюся. Я дуже люблю Ригу, Юрмалу, люблю цей клімат, повітря. Причому люблю тут відпочивати не влітку, коли тут тусовка московська, а взимку - дуже люблю вашу тишу, у мене тут мізки відпочивають ", - розповів Ярмольник. Актор уточнив, що у нього є в Юрмалі квартира.

За словами Ярмольника, москвичі люблять Юрмалу. І дуже багато його колег виїжджають до Риги і Юрмали від Москви - ховаються від суєти і насолоджуються природою. Він сподівається, що в цьому місті з часом зберуться "кращі, найталановитіші люди цієї частини світу".

Дивись про це на 42-й хвилині:
Як нагадує РІА "Новости", з липня 2010 року в Латвії набули чинності поправки до Закону про імміграцію, які надають право іноземцеві претендувати на посвідку на проживання в Латвії, якщо він придбав у країні нерухомість на суму від 50 до 100 тисяч латів (від 100 до 200 тисяч доларів) або зареєстрував у країні фірму або вніс на банківський рахунок у Латвії 200 тисяч латів (400 тисяч доларів).

Як повідомлялося, минулого року Ярмольник також придбав для своєї сім'ї простору квартиру в Італії. "Ми купили квартири в Юрмалі та Венеції, я дуже люблю ці міста. В Прибалтику їздимо, як на дачу, а в Італію - на два - три дні. Але цього вистачає, щоб повернутися додому наповненими ідеями і творчою енергією", - коментувала дружина актора Оксана.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1775 | Додав: adminA | Теги: Ярмольник, квартири в Юрмалі та Венеції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]