19:34
Металосайдинг: універсальний матеріал для обшивки

Металосайдинг є універсальним матеріалом для обшивки, який призначений для зовнішньої обробки житлових і виробничих будівель. З його допомогою непривабливі на вигляд будівлі, що мають старе планування і конструкцію за невеликий період часу стають цілком презентабельними на вид будовами.

Металосайдинг дуже простий в монтажі матеріал. Конструкція його кріплення легко дозволяє заводити в неї утеплювачі, зовнішні освітлювальні комунікації та пароізоляцію. Цей матеріал характеризується як міцний, довговічний, термостійкий, стійкий до атмосферних впливів і довговічний продукт.

Виготовляється металосайдинг з холоднокатаної , оцинкованої сталі, він має дуже обширну колірну гамму, в якості його полімерного покриття виступає поліестер і пластизол. Якщо додати до цього додаткові елементи обробки, то фасад можна виконати в будь-якому стилі, реалізувавши будь-яке дизайнерське рішення.

Металосайдинг застосовується не тільки для обшивки будівель, його часто видно на парканах, низьких огорожах проїздів, невеликих покрівлях над входами. Так само дуже часто ним оформляють підпокрівельні прорізи. Цей універсальний міцний матеріал ідеально підходить для тривалого перебування під відкритим небом, що не впливає на його зовнішній вигляд і властивості.

Дуже актуально використовувати металосайдінг для обробки шлаколитої і цегляних будівель, після його монтажу термін їхньої служби збільшується в рази, а періоди між ремонтом збільшуються до кількох десятків років. Якщо будівля стара то це тільки збільшує актуальність обробки, додаткова металева стяжка відбивається на них тільки в кращу сторону.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1682 | Додав: admin | Теги: металосайдинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]