15:01
Молодята, які виграли в лотерею $ 70 млн, вирішили відгрохати будинок мрії в стилі "Телепузиків"

Молоді британці Метт Топхема і його дружина Кейсі Керрінгтон близько року тому зірвали джекпот лотереї EuroMillions на 45 мільйонів фунтів стерлінгів. Тому вони собі легко можуть дозволити побудувати будинок мрії за 5 мільйонів фунтів (7,7 мільйона доларів) в Ноттінгемширі.

Проект футуристичного суперособняка називається Serenity ("Безтурботність"). Але британській газеті The Daily Mail він нагадав "Телепузиків". Незважаючи на веселе відсилання до дитячого серіалу, в цьому будинку не соромно було б жити і Джеймсу Бонду, ну або принаймні його антагоністові, вважає видання.

У будинку буде чотири крила або хаби, покритих сонячними батареями, а посередині, злегка на глибині - затишний дворик. Простір будинку організовано так, щоб захистити пару від цікавих очей. Тут буде особистий ботанічний сад, водоспад, спортзал, джакузі, звуконепроникний кінотеатр, підземний гараж і багато ще чого цікавого. Словом, це по-любому буде крутіше колишнього муніципального будинку в Степлфорді, де пара жила раніше.

Щоб реалізувати проект, парі доведеться знести особняк 1930-х років, який перекриває територію. Але це не проблема - молоді люди викупили його майже за 2 мільйони доларів минулого року. Тепер вони чекають дозволу місцевої влади на планувальні роботи.

Архітектори вважають, що Ноттінгемширський проект, ймовірно, буде одним з найбільш честолюбних нових будинків, побудованих у Великобританії, і може стати новим еталоном для заміських особняків 21 століття. Проект виконаний лондонською студією Baca.


За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1909 | Додав: adminA | Теги: будинок мрії в стилі Телепузиків | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]