18:07
Монументальний живопис в оформленні інтер'єрів квартир

Сьогодні кожен власник, оформляючи своє житло, хоче створити затишну, комфортну і ексклюзивну обстановку. У зв'язку з цим, такий традиційний вид обробки, як шпалери, плитка, декоративна штукатурка відходять на другий план. А позиції лідера займає художній розпис. Дійсно розпис стін і стель може оживити інтер'єр, з її допомогою можна додати в обстановку нотки родзинки, індивідуальності, розкоші. Стелі і стіни, оформлені розписом - це традиція з тисячолітньою історією. Ще з давніх часів так люди прикрашали печери, церкви, палаци.

Сьогодні інтерес до такого оформлення також зріс. Кожній людині хочеться стати володарем предмета мистецтва, хочеться, щоб в його будинку було щось ексклюзивне, те, від чого буде захоплювати дух і завмирати від захвату серце!

Всім відомо, що примхлива пані Мода командує не тільки на світових подіумах. Вона встановлює свої правила і в усьому, що стосується дизайну. Сьогодні розпис стін і стель - актуальний модний тренд. Для створення шедеврів художники не використовують абсолютно ніяких штампів, створюючи картину, лише вміло виконуючи помахи китицями. Таке оформлення дозволить вам створити інтер'єр, який буде виглядати модно і сучасно і через 5 років, і через 10 і через 15, адже мистецтво вічне!

Однак таке дизайнерське рішення пов'язане з безліччю специфічних факторів і труднощів, які необхідно враховувати. Так, наприклад, дуже важливо, щоб намальована композиція гармоніювала з іншими предметами обстановки. Справжні професіонали, знавці своєї справи допоможуть вам втілити всі ваші ідеї в життя, створивши у вашому будинку обстановку, яка буде служити відображенням вашого багатого внутрішнього світу. Справедливості заради, варто зазначити і те, що художники працюють максимально швидко.

Важливо при оформленні стін розписом співвіднести розмір приміщення і самого зображення, враховувати ступінь освітленості, як штучного, так і природного. У кімнатах з невеликою площею будуть більш доречні невеликі декоративні елементи або ж орнаменти. Для великих приміщень підійдуть і сюжетні багатофігурні композиції і пейзажі, абстрактні малюнки. Крім естетичної сторони, художнє оформлення стін дозволить успішно вирішити кілька інших завдань. Так, наприклад, вміло підібравши малюнок, можна врівноважити пропорції приміщення, візуально зробити його просторіше або, навпаки, менше. Можна створити ілюзії відкритого простору, намалювавши на стіні гірський ландшафт, багатоплановий пейзаж або вибравши морську тематику.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1793 | Додав: abel | Теги: живопис в оформленні, живопис в оформленні інтер'єрів ква, Монументальний живопис в оформленні, живопис в оформленні інтер'єрів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]