13:49
На що звернути увагу, плануючи ремонт в офісі: поради

Офісне приміщення - це свого роду візитна картка бізнесу. І багато в чому ставлення клієнтів і партнерів до тієї чи іншої організації залежить від того, як організовано простір для відвідувачів і співробітників.

Приміром, інтер'єр офісу будь-якої фінансової установи повинен бути витриманий в строгому стилі, що заявляє про солідність і надійності компанії. Перебуваючи в такому приміщенні, людина відразу ж налаштовується на серйозний робочий лад. Водночас дизайн офісу туристичної фірми може бути виконана в приємній колірній гамі, з яскравими екзотичними акцентами, що нагадують про відпочинок і безтурботне проведення часу.

Ухвалюючи рішення про необхідність косметичного ремонту в офісі, дуже важливо продумати до дрібниць весь інтер'єр, щоб надалі він допомагав залучати нових клієнтів. Створити такий простір допомагають професійні дизайнери. Саме їхніми послугами користується більшість великих компаній, яким просто ніколи займатися ремонтними роботами і роздумувати про раціональне використання всієї площі приміщення.

Планування приміщення

Тим же, хто виконує обробку офісів власними силами, в першу чергу, важливо грамотно розпланувати весь простір так, щоб у ньому було зручно працювати і пересуватися. Правильним способом планування приміщення буде його розподіл на зони. У робочій зоні повинні розташовуватися обладнані місця для співробітників компанії, а спеціальна зона відпочинку дозволить змінити обстановку в обідню перерву.

При цьому важливо заздалегідь продумати розводку електричних мереж. Цілком очевидно, що для робочої зони потрібна велика кількість електроенергії, тому тут потрібно буде монтувати багато розеток. Особливу увагу варто приділити правильному освітленню. Адже марне споживання електрики вплине на витрати компанії, а занадто надмірний економний підхід до цього питання може відбитися на психологічному стані співробітників та їхній працездатності.

Колір

Вибір кольору для офісного приміщення має не менше значення, ніж інші етапи ремонту, так як правильно підібрані відтінки здатні істотно поліпшити зовнішній вигляд кімнат і вплинути на емоційний стан персоналу. Так для стін невеликого приміщення фахівці радять обирати тони холодного колірного спектру, а стелю фарбувати більш світлими фарбами, щоб візуально простір здавався ширшим і вищим. Відмінним рішенням для вузьких офісів буде використання контрастних відтінків на протилежних стінах. Такий прийом дозволить домогтися ефекту розширення приміщення.

Беручи до уваги всі ці нюанси можна створити інтер'єр офісу, який відображатиме фірмовий стиль компанії і водночас стане комфортним місцем для роботи її співробітників. Такий підхід до ремонту в офісі неодмінно стане запорукою майбутнього успіху.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1627 | Додав: abel | Теги: ремонтні поради, ремонт в офісі, будівельні поради, офіс, Офісне приміщення | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]