14:56
Найдешевша кімната Підмосков'я продається за 650 тисяч


Найдешевша кімната в Підмосков'ї, що продається окремо, виставлена ​​на продаж за ціною 650 тисяч рублів, пише РИА "Новости" з посиланням на дані ріелторів.

Площа кімнати складає 10 квадратних метрів, вона знаходиться в двокімнатній квартирі в місті Серпухов на 8 поверсі 9-поверхового будинку. У той же час найдорожча кімната Підмосков'я коштує 3,9 мільйона рублів - це кімната площею 20 квадратних метрів на 15 поверсі 22-поверхового панельного будинку в місті Одинцово.

Комунальні квартири зовсім не канули в Лету, відзначають експерти. Сьогоднішні "комуналки" утворюються в результаті продажу частки, виділеної у вигляді кімнати, в квартирі, отриманої у спадщину, при роз'їзді родичів і так далі. У цього виду нерухомості завжди є свій покупець, так як це найдоступніший спосіб придбати нерухомість на ринку Московського регіону.

Частка кімнат в загальному обсязі підмосковного пропозиції в лютому 2013 року невелика і складає близько 2,6%. Найбільша кількість кімнат пропонується в продаж в Серпухові - порядку 19,7%, на другому місці Балашиха - 12%, на третьому місці Електросталь - 7,9%

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1687 | Додав: adminA | Теги: кімната Підмосков'я | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]