21:25
Нападник "Барселони" 26-річний Ліонель Мессі купив батькам дизайнерський будинок в Іспанії за 3,5 млн євро
Нападник іспанського футбольного клубу "Барселона" 26- річний аргентинець Ліонель Мессі, який напередодні зажадав у керівництва клубу підвищити йому заробітну плату майже в два рази - до 18 мільйонів євро на рік з теперішніх 10,5 мільйона, активно вкладає зароблені гроші в іспанську нерухомість.
Днями він придбав ще один будинок в Іспанії. Цього разу в районі Гава-Мар - житловій зоні, яку вибирають заможні клієнти з високою купівельною спроможністю.

Як повідомляє місцева преса, Мессі витратив близько 3,5 мільйона євро на дизайнерський будинок, розташований на другій лінії моря. За даними ріелторів, одна тільки земля під цим будинком оцінюється приблизно в 1 мільйон євро. Аналогічний рівень цін спостерігається в Педральбес, найдорожчому районі Барселони. Як зазначає видання, швидше за все, особняк в Гава в березні стане подарунком Мессі своїм батькам.

У районі Гава-Мар розташовуються елітні особняки. Все частіше тут також осідають російські мільйонери. Будинок Мессі розташований неподалік від особняка його співвітчизника, друга і соратника по команді Хав'єра Маскерано. На цій же вулиці розташований літній будинок ще одного зіркового аргентинця Хуана Романа Рікельме, колись також виступав за "Барсу".

В даний час аргентинський гравець каталонської команди Ліонель Мессі володіє трьома будинками в Кастельдефельс, один з яких розташований неподалік від колишнього місця проживання Рональдіньо, а також поряд з квартирою в Педральбес (Барселона).

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1755 | Додав: admin | Теги: дизайнерський будинок, іспанія, ліонель мессі, батьки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]