20:57
Настінні кондиціонери та причини їхньої популярності

Серед всіх видів кліматичної техніки, яка зараз представлена на ринку, найбільшою популярністю користуються кондиціонери. Вони бувають різних типів, але найкраще продаються так звані настінні моделі, які отримали свою назву від способу установки. Внутрішній блок вішається на стіну в районі вікна, а зовнішній виноситься на вулицю і монтується на фасад будівлі. Такі кондиціонери є незмінними лідерами продажів, і тому є кілька причин.

Простота монтажу

При виборі кондиціонера більшість людей звертає увагу не тільки на технічні характеристики і функціональні можливості пристрою, але і на спосіб установки. Є кондиціонери, встановити які можна лише з залученням досвідчених професіоналів монтажників, а є і такі моделі, з монтажем яких впорається практично будь-яка людина, яка розбирається в техніці.

Відносною простотою монтажу можуть похвалитися саме настінні кондиціонери. Кондиціонери такого типу складаються з двох блоків - внутрішнього, який вішається на стіну усередині приміщення, і зовнішнього, який монтується на фасад будинку. Між ними має бути забезпечено повітреходем, кабелями і трубками. Щоб прокласти комунікації, у зовнішній стіні біля місця розташування зовнішнього блоку проробляється отвір невеликого діаметра, який потім закривається корпусом внутрішнього блоку так, щоб не зіпсувати вигляд інтер'єру.

Цінова доступність

Важливим аргументом на користь покупки настінних кондиціонерів є їхня демократична ціна. Кондиціонери, ціни на які залежать від багатьох факторів, пропонуються сьогодні в декількох сегментах, а саме - бюджетному, середньому і класі люкс.

Настінні моделі кондиціонерів є найбільш недорогими, тому їх обирає більшість покупців. Причому, недорого обходиться не тільки покупка такої кліматичної техніки, а й її установка. Монтаж настінного кондиціонера займає всього близько години часу і не вимагає великих фізичних зусиль (якщо мова не йде про так званий нестандартний монтаж). Тому вартість послуг монтажників зазвичай не висока.

Більш того, простота монтажу робить його можливим навіть силами самого покупця. Досить хоча б трохи розбиратися в кліматичній техніці, щоб без особливих проблем встановити настінний кондиціонер своїми руками.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1019 | Додав: admin | Теги: настінні кондиціонери | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]