17:37
Натяжні стелі - прикраса кімнати

Глянцеві натяжні стелі - найкращий варіант для візуального збільшення та освітлення кімнати. Така стеля відбиватиме 50% сонячного світла, завдячуючи чому ваша кімната стане світліше і просторіше. Для кожної кімнати рекомендуються певні кольори стель. Наприклад, для спальні підійдуть теплі світлі тони. Причому колір стелі повинен бути світліше кольору стін.

Натяжна стеля - універсальний інструмент дизайнера, він підходить як для офісних приміщень і ресторанів, так і для власної кімнати. Кольорові натяжні стелі в публічних місцях будуть виглядати стильно, елегантно, а також будуть підкреслювати фірмовий колір. Тому синій, зелений, бузковий, жовтий колір стель - не екзотика, а цілком нормальні і поширені кольори в публічних місцях. Однак для власної спальної кімнати помаранчевий або салатовий, червоний - далеко не кращі кольори, може з'явитися дратівливість. Уникнути цього можна, комбінуючи кольори з більш нейтральними. Тоді простіше отримати гармонію.

Зонування квартири-студії є головною порадою сучасних декораторів. Так ви чітко виділіть місця для прийому їжі, сну, роботи, читання. Зони можна виділити за допомогою натяжних стель.

Можна вибирати не тільки колір натяжних стель, а й різноманітні малюнки, візерунки або таку сучасну вбудовану систему як "зоряне небо". Ця конструкція дорожча від інших варіантів, але ефект після установки такої системи буде чудовим.

Меблі в квартирі повинні розташовуватися не тільки по периметру кімнати, але і в центрі, інакше кімната буде вам нагадувати танцювальний клас або плац. Багаторівневі натяжні стелі, великий обідній стіл, диван і килими візуально заповнять вашу стильну кімнату.

Світлі тони стін, глянсова натяжна стеля, скляні двері, дзеркала - візуально збільшать вашу маленьку кімнату.

Ви можете створити оптичну ілюзію завдяки багатогранній стелі, використання занижених стель в коридорі створить відчуття високих стель в інших кімнатах. Цей прийом відмінно поєднується з вертикальним малюнком на шпалерах.

Повторення таких елементів, як арки, куполи, хвилі в дизайні натяжної стелі дозволяє домогтися оригінальності, але вони повинні поєднуватися між собою.

Установка натяжної стелі створить затишну і домашню обстановку вдома або на роботі, а також допоможе сформувати власний неповторний стиль.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1633 | Додав: abel | Теги: зонування кімнат, Натяжна стеля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]