03:20
Навіщо потрібен екран під ванну?

Для закриття простору під ванною використовується екран. До того ж при засміченні сифона, екран під ванну швидко дозволить вирішити проблему, що утворилася.

Примітним є і те, що виготовляється цей елемент з якісних матеріалів. Зовні він представлений у вигляді металевого каркаса з вбудованими дверцятами розсувного типу. Сам каркас зовні схожий на прямокутну дюралюмінієву рамку з направляючими для дверцят. Вони виготовлені з аналогічного профілю, який до того ж має високу стійкість до корозії. Зворотня поверхня оброблена полімерною емаллю, представленою у вигляді порошку. Полімеризація ж самої емалі відбувається при температурі 200 градусів Цельсія.

За рахунок такої технології покриття стає якісним і міцним, стійким до агресивного середовища, що значно збільшує термін служби цього предмета. До того ж, при необхідності екран можна підрізати за необхідним розмірам. Фіксується цей предмет легко, за допомогою опорних ніжок, які можна вкручувати.

Найкраще купувати цей елемент, а також раковину, тумбу і дзеркало у ванну кімнату разом.

Види екранів під ванну

Важливим моментом при виборі екрану під ванну є його різновид. Найчастіше використовуються МДФ екрани орного типу. Ця конструкція легка в експлуатації і оригінальна за своїм зовнішнім виглядом. Тут є полички, на яких можна зберігати різні господарські предмети. Однак вартість такої споруди висока.

Крім цього, існують акрилові екрани, які підходять для ван, виготовлених з аналогічного матеріалу. Це пояснюється наявністю спеціальної системи фіксації. Їхню форму можна визначити моделлю самої ванни. Природно, що встановлюється цей екран набагато складніше, ніж інші види.

Існують також і монолітні екрани під ванну, які вважаються стаціонарними конструкціями. У цій споруді є передня панель, яка зроблена з твердих різних матеріалів, які пізніше необхідно облицювати. В процесі монтажу цих екранів внизу потрібно залишити невеликий отвір або маленький лючок, для забезпечення доступності при необхідності до розводки комунікаційного типу. Такі монолітні конструкції виготовляються з цегли, гіпсократона, піноблоків, плит з полістиролу екструдованого виду, а також володіють високими водостійкими показниками. Саме тому фахівці рекомендують купувати дані споруди.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1495 | Додав: abel | Теги: Навіщо потрібен екран під ванну, екран під ванну, як обрати екран під ванну | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]