15:11
Названо найкращі в світі тематичні готелі
Щорічно редактори одного з найавторитетніших туристичних журналів світу - британського видання Conde Nast Traveller - складають рейтинг найцікавіших готелів.

У список кращих готелів потрапляють не тільки відомі, але й ті, до яких добираються виключно вимогливі туристи. У рейтинг 2013 входить 25 готелів у п'яти категоріях. Сайт "РБК-Стиль" повідомляє про кращих з кращих.

Пляжний готель року

Переможцем в цій категорії став готель Alila Villas Uluwatu на Балі. Він знаходиться на вершині скелі над морем на Південному узбережжі острова. Розташування на височині півострова Букіт дозволяє готелю похвалитися самим захоплюючим морським краєвидом. Всі 84 ​​вілли в Alila Villas Uluwatu виходять вікнами на Індійський океан. Вілли оформлені в сучасному стилі з незначними вкрапленнями традиційних балійських інтер'єрів. Плоскі дахи і бамбукові стелі дають можливість морському бризу вільно гуляти по кімнатах і створювати прохолоду. У віллах є телевізори із супутниковим ТБ і бари. Кожна вілла обладнана власним відкритим басейном, що досить до речі: щоб дістатися до пляжу, необхідно спуститися з гори. Однак непростий шлях до води не завадив експертам присудити Alila Villas Uluwatu звання кращого пляжного готелю року. Ресторан Warung спеціалізується на традиційній індонезійській і балійській кухні. У ресторані CIRE меню зі звичними для західної людини стравами. На пляжі знаходиться бар Sunset Cabana.

Кращий готель на лоні дикої природи

До числа переможців у цій категорії увійшов тайський курорт Four Seasons Tented Camp, що відкрився в 2006 році в районі "Золотого трикутника" на березі річки Руак. Жити в наметі посеред тропічного лісу - мрія будь-якого екотуриста. Всі меблі в шатрах виготовлені ​​вручну в стилі експедицій-сафарі XIX століття. Розважальна програма припускає подорожі по річці, прогулянки верхи на слонах і денні експедиції в джунглі. У готелі всього 15 наметів. Всі вони - дарма що знаходяться прямо в джунглях - обладнані опаленням та кондиціонерами, телефонами, міні-барами та холодильниками. У шатрах немає внутрішніх стін, за винятком перегородок, що відокремлюють вбиральню. Посеред вітальні розташовується величезна мідна ванна.

Міський готель року

Елегантність неокласики і велич колоніального стилю в самому центрі Ханоя. Переможцем номінації став готель Sofitel Legend Metropole. Зовсім поруч з готелем знаходяться Цитадель Ханоя, Мазволей Хо, Історичний музей і Президентський палац. Готель розділений на два крила - історичне Metropole і нове - Opera. Сьюти готелю площею від 64 до 176 кв. метрів обладнано навіть окремими кімнатами для SPA-процедур. У трьох ресторанах готелю знайдуться страви на будь-який смак. Недільні обіди у французькому ресторані Le Beaulieu давно стали доброю традицією серед місцевої еліти. У ресторані Spices Garden готують традиційні страви в'єтнамської кухні. А заклад Angelina притягує любителів авангардних інтер'єрів і гастрономічних експериментів.

Розкіш в селі

Готель Oustau de Baumaniere розташований в садибі XVII століття в Ле Бо-де-Прованс. Тут приємно зупинитися, здійснюючи гастрономічну подорож по Франції. Ресторан готелю удостоївся двох зірок Мішлен. Прованська кухня, сільські краєвиди з відкритої тераси і, звичайно, вино, яким забиті льохи садиби. Особливої ​​уваги заслуговує бібліотека: гортаючи запилені книги, можна полинути далеко-далеко від міських турбот. При облаштуванні номерів власники готелю намагалися зберегти стиль стародавньої французької садиби. У результаті навіть останні новинки побутової та аудіо-і відеотехніки майстерно вбудовані в класичні інтер'єри. Подорожувати по навколишніх полях можна на орендованому автомобілі або велосипеді - пункт прокату знаходиться на території готелю.

Італійський дизайн в Амстердамі

Номери готелю Conservatorium проектував відомий міланський фахівець по авангардним інтер'єрам П'єро Ліссоні. Саме завдяки його фантазії та сміливості власників готелю Conservatorium визнаний кращим дизайнерським готелем 2013 року. У номерах - велика кількість джерел світла, хитромудрі конструкції стін, вітражні вікна у ванних кімнатах і скління від підлоги до стелі в вітальнях. Окремої уваги заслуговує величезний оздоровчий центр готелю - з басейном, сауною, фітнес-студією і SPA-салоном.


За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2171 | Додав: adminA | Теги: найкращі в світі тематичні готелі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]