11:33
Недорогі натяжні стелі: варто чи ні

Заходи з ремонту житлових об'єктів увазі виконання численних процедур, які забезпечують надання апартаментам оригінального і стильного інтер'єру. Особливу роль у даному випадку відіграє зовнішній вигляд стелі.

Якщо пару десятиліть тому подібна частину кімнати просто вирівнювалася і забарвлювалася водоемульсійними складами або фарбувалася, то зараз верхні горизонтальні поверхні стають улюбленою територією дизайнерів, які втілюють у життя сміливі та креативні ідеї. Привертають погляди споживачів матеріали з різними смаками та уподобаннями.

Крім того, що будь-яка категорія зможе відшукати продукцію за смаком, підібрати полотна вдасться і залежно від розмірів гаманця конкретного споживача. Недорогі товари даного виду сьогодні не рідкість. Пов'язано це з тим, що виробники активно використовують ефективні новітні технології та розробки, які дозволяють знизити собівартість і, відповідно, істотно зменшити кінцеву ціну продукції.

Сьогодні успішно реалізується натяжна стеля, а також в інших передмістях столиці і безпосередньо в мегаполісі, задовольняючи запити навіть найбільш прискіпливих клієнтів. Досягається це завдяки тому, що невисока вартість зовсім не означає, що найменування є низькоякісними. Насправді, продукція володіє масою позитивних споживчих характеристик. А саме:

  • довгий термін служби і простий догляд;
  • екологічність;
  • вологостійкість;
  • вибір фактур з числа глянцевих, матових і сатинових;
  • естетична привабливість.

Особливість недорогих варіантів полотен пов'язана з невеликою шириною. Вона становить 1,5-2 метри. З цієї причини монтаж здійснюється при виконанні сполучних швів. Однак якщо заходи проводяться досвідченими майстрами, вони зроблять так, що дані з'єднання будуть практично непомітні. А найголовніше, наявність швів ніяк не відіб'ється на якості та довговічності виконаних стельових систем.

У загальному і цілому, коли в процесі монтажу беруть участь фахівці, господарі осель можуть розраховувати на те, що роботи будуть виконані оперативно, без скупчення пилу, бруду та будівельного сміття. Залежно від складності проекту, заходу можуть зайняти кілька годин або пару днів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1320 | Додав: abel | Теги: Натяжні стелі, Недорогі натяжні стелі | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]